Obnoviť stránku

Red Paddle Ride 10'7" × 33" WindSUP

Príslušenstvo k tovaru

Red Paddle Ride 10'7" × 33" WindSUP

Red Ride 10'7" WindSUP je verziou modelu Ride špeciálne upravenou na dokonalú jazdu s využitím vetra. Priamo do dosky je zabudovaný držiak na pripevnenie odmontovatelného stožiara. Po pridaní plachty, ktorá nie je súčasťou balenia, sa tak Ride 10'7" WindSUP stane skvelou základňou pre windsurferov. A to vďaka strednej šírke dosky, širokému chvostu a mimoriadnej stabilite. Najlepšie na tom všetkom je, že ho môžete kedykoľvek sfúknuť a zbaliť do praktického transportného vaku. Pre opätovné použitie stačí vybaliť a nafúknuť pomocou výkonnej titánovej pumpy. Vak aj pumpa sú súčasťou balenia. 

Kľúčové vlastnosti Red Paddle Ride 10'7" × 33"

  • Široká a stabilná základňa pre windsurferov
  • So zabudovaným držiakom na primontovanie stožiara
  • Plachta sa v balení nenachádza
  • Mimoriadne stabilná a pohodlná jazda
  • Súčasťou balenia je výkonná pumpa a vak s kolieskami
  • Povrchová úprava MSL eliminujúca nadmerné použitie lepidla
  • Z odolného a pevného materiálu

Red Paddle Ride 10'7" – odolnosť, inovácia a variabilita

Špeciálna povrchová úprava je ošetrená technológiou MSL, ktorá chráni pred nadmerným použitím lepidla. Pozostáva z odolného polyméru, ktorý je pridávaný v počiatočných fázach výroby. Tým sa zníži hmotnosť a zvýši pevnosť. Ku všetkým doskám bol v roku 2017 pridaný špeciálny skrutkovací závit kompatibilný s produktmi RAM MOUNTS. Ten umožňuje bezpečné pripojenie celej rady kvalitného príslušenstva od prístrojov GPS, kamier až po rybársky prút či držiak nápojov.

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Rozmery

Dĺžka 305 cm
Šírka 83,8 cm
Hrúbka 12 cm

Výtlak

Výtlak 296 l

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPTVce0274
Produktové číslo:  5060345323658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07