Obnoviť stránku

Red Paddle Explorer 13'2" x 30"

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Red Paddle Explorer 13'2" x 30"

Explorer 13'2" je doska stvorená pre tých, ktorí milujú dobrodružstvo a objavovanie nových skúseností. Ide o mimoriadne rýchle plavidlo ponúkajúce dynamický výkon. Behom chvíľky ho možno nafúknuť či vyfúknuť špeciálnou titánovou pumpou a zbaliť do praktického cestovného batohu. Pumpa aj trasportná taška sú súčasťou balenia. Explorer 13'2" zaisťuje vďaka špeciálnemu tvaru mimoriadnu stabilitu. 

Kľúčové vlastnosti Red Paddle Explorer 13'2"

  • Mimoriadna stabilita
  • Bezpečný batožinový priestor
  • Z pevného a odolného materiálu
  • Fúzny kompozitný a vzduchotesný poťah MSL
  • Mimoriadna ľahkosť a ideálna tuhosť
  • Špeciálny skrutkovací závit kompatibilný s produktmi RAM MOUNTS

Explorer 13'2" - Množstvo priestoru pre vašu batožinu

Ďalšou výhodou je pomerne veľká plocha, na ktorú sa zmestí dostatok batožiny. Priestor pre jej uloženie sa nachádza v prednej aj zadnej časti dosky. Jeho povrch je vybavený špeciálnymi gripmi, v ktorých sú uchytené pevné gumy. Tie vedú krížom cez batožinu, aby ste ich na konci uchytili do gripov. Náklad je tak bezpečne fixovaný a vy sa nemusíte obávať vyklopenia. 

Red Paddle Explorer 13'2": Odolnosť a variabilita

Fúzny kompozitný a vzduchotesný poťah MSL je maximálne odolný voči opotrebovaniu a nelepí sa na ruky. Ku všetkým doskám bol v roku 2017 pridaný špeciálny skrutkovací závit kompatibilný s produktmi RAM MOUNTS. Ten umožňuje bezpečné pripojenie celého radu kvalitného príslušenstva od prístrojov GPS, kamier až k rybárskym prútom a držiakom nápojov. V balení sa nachádza aj praktické cestovné puzdro. 

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Rozmery

Dĺžka 447 cm
Šírka 76,2 cm
Hrúbka 15 cm

Výtlak

Výtlak 360 l

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPTVce0285
Produktové číslo:  5060345323757

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13