Obnoviť stránku

Razer Nabu Green 2015 ML

3,4 9 hodnotení

Razer Nabu Green 2015 ML


Ultimátne zariadenie pre prežitie

Razer Nabu je príspevkom herné spoločnosti Razer do oblasti moderných inteligentných prenosných zariadení, tzv. Wearables. Je spojením toho najvyberanejšieho hardvéru a nejsofistikovanějšího softvér, aby všetkým záujemcom poskytol perfektný prehled o ich pohybových aktivitách a predovšetkým - donútil je k nemu, pretože na Zemi prebieha práve vypuknuvší pandémie záhadného vírusu, ktorý všetkých obyvateľov mení na krvilačné zombies a vašou úlohou je hlavne zostať nažive.

Buďte v kontaktu

Zostať v kontakte

Nielen v prípade zombie apokalypsy, ale aj pri každodennom fungovaní je dôležité predovšetkým zostať v kontakte. Razer Nabu vám tak na vaše zápästie odosiela dôležité informácie o prichádzajúcich telefónnych hovoroch, textových správach, e-mailoch a ďalšie oznámenia aplikácií s pomocou citlivých vibrácií špeciálne upravené prehledné aplikácie. Nezmeškáte tak nič dôležité - či už budete utekať pred rozzúrenú hordou zombií, či sa baviť u svojich obľúbených herných titulov.


Dostaňte sa do kondície

Za oknami prebieha prírodný výber, ktorého výsledkom je len prežitie najsilnejších. Nabu vám preto pomôže zostať v kondícii vďaka špičkovému OLED displeji, integrovanému akcelerometra a ukazovateľmi výkonu v reálnom čase, vďaka čomu budete mať ihneď prehled o tom, ako si stojíte. Počítajú sa ušlé kroky, celková urazená vzdialenosť, spálené kalórie, čas aktívneho pohybu a možno si nastaviť aj vlastné ciele, ktorých potrebujete dosiahnuť, aby vaše prežitie bolo zaistené.

Dostaňte se do kondice

S Nabu máte dokonalý prehled o svojich aktivitách


Hlídá vás i ve spánku

Stráži vás, kým spíte

Nabu sleduje váš spánok a zobrazuje vám užitočné informácie ohledom jeho trvania i kvalite. Navyše disponuje funkciou tichého a k užívateľovi šetrného alarmu, ktorý vás spoľahlivo zobudí, kedykoľvek to budete potrebovať.
Náramok je potuodolný, nevadí mu dážď, ale do sprchy si ho radšej neberte.


Spoznajte jeden druhého

O tom, že sa nejedná o len tak obyčajné chytré hodinky, svedčí inovatívne funkcie, ktorá len za pomoci podanie ruky inému užívateľovi so zariadením Nabu umožní vzájomne si vymeniť informácie o Facebookových a Twitterových účtoch. Stretávať a poznávať iných ľudí ešte nikdy nebolo tak jednoduché.

Poznejte se

Ovládanie telefónu na diaľku

Synchronizácia všetkých dát prostredníctvom siete Bluetooth je samozrejmosťou, vrátane možnosti ukladať až 5 dní dát, v prípade, že telefón niekomu zapožičiate. Navyše jeho prostredníctvom je možné na diaľku ovládať aj funkcie mobilného telefónu s operačnými systémami Android 4.3 a vyššími, či Apple iOS - či už sa jedná o hudobný prehrávač, či funkcie fotoaparátu. Jednoducho nastavte špeciálnu funkciu v Nabu aplikáciu a ste pripravení okamžite vyraziť.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 168 h (7 d)
Kód:  MR072ds5g
Produktové číslo:  RZ15-01520600-R3G1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01