Obnoviť stránku

Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL

Príslušenstvo k tovaru

Puma Pitch Shortsleeved Shirt red XL

Pánsky tréningový dres Puma je zárukou kvality a predovšetkým dobrého pocitu z tréningu. Aby mohlo vaše telo podávať špičkové výkony, je dôležité poskytnúť mu optimálne podmienky. Funkčné tričko Puma Pitch vám dodá maximálny komfort a kvalitu. Vďaka jeho jedinečným materiálom a použitým technológiám bude vaše telo ako v bavlnke, čím vám pomôže dosiahnuť lepší výkon.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť XL
  • Komfortný materiál
  • Rýchloschnúci
  • Štýlový strih
  • Technológia HeiQ

Ideálny spoločník na každodenný tréning

Na prvý pohľad vás zaujme svojím hoci jednoduchým, ale veľmi moderným strihom s výstrihom do písmena V, ktorý znižuje tlak na krk. O správnu teplotu tela a jej udržiavanie sa stará unikátna technológia HeiQ. Samozrejmosťou je perfektný odvod potu. Nechýba ani logo spoločnosti, ktoré nájdete na prednej strane a rukávoch. Tričko je dodávané v atraktívnej farebnej kombinácii červenej a bielej farby.

Kód:  SPT10374
Produktové číslo:  4055261399765
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06