Obnoviť stránku

Puma Active Tee Electric Blue Lemonade M

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Puma Active Tee Electric Blue Lemonade M

Moderné dámske tričko, ktoré je vhodné vďaka dizajnu pre každodenné nosenie a vďaka zloženiu materiálu ho perfektne využijete aj pri športe a voľnočasových aktivitách. Použitá technológia DryCell odvádza vlhkosť, takže zostanete aj pri zvýšenej námahe v suchu. Tričko má okrúhly výstrih a na prednej strane je opatrené logom Puma CAT.

kľúčové vlastnosti

  • Tričko je vhodné na každodenné nosenie, ale aj k športu a voľnočasovým aktivitám
  • Decentný dizajn umožňuje kombináciu s mnohými druhmi oblečenia
  • Pohodlný strih s okrúhlym výstrihom
  • Špeciálna technológia DryCell použitá vo tkanine vás zanechá v suchu aj pri zvýšenom potení

Jedno tričko na celý deň!

Moderné pohodlné tričko v úžasnej modrej farbe oceníte celý deň! Vďaka jeho decentnému prevedenie ho môžete nosiť do práce aj do školy a zloženie tkaniny je ako stvorené pre šport a voľnočasové aktivity. Látka je vybavená technológiou DryCell, ktorá perfektne odvádza pot, takže zostanete v komforte a suchu aj pri zvýšenej fyzickej námahe. Tričko má voľný strih a pohodlný okrúhly výstrih. Na jeho ľavej prednej strane v oblasti ramena je umiestnené logo Puma CAT. Už neváhate, že?

zloženie:
37% bavlna, 36% polyakryl, 17% polyamid, 6% polyester, 4% elastodién

veľkosť:
M

Farba:
modrá

Kód:  SPT10315M
Produktové číslo:  4056206572175
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18