Obnoviť stránku

PROM-IN Joint Care Drink 280 g grapefruit

4,6 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

PROM-IN Joint Care Drink 280 g grapefruit

Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu

PROM-IN Joint Care Drink

Grapefruit, 280 g

Kĺbová výživa PROM-IN Joint Care Drink je určená nielen pre športovcov. Jedna dávka obsahuje 5 000 mghydrolyzovaného kolagénu Fortigel, 5 000 mg hydrolyzovaného kolagénu Tendoforte, 1 200 mg glukozamínu, 600 mg metylsulfonylmetánu a 600 mg chondroitínu. Okrem toho je súčasťou výživy tiež vitamín C.PROM-IN Joint Care Drink váš poteší aj vysokým obsahom bielkovín, ktorých sa v 100 g ukrýva 70,4 g.

Kľúčové vlastnosti kĺbovej výživy PROM-IN Joint Care Drink

  • Výživa vhodná nielen pre športovcov
  • S grapefruitovou príchuťou
  • Balenie s hmotnosťou 280 g
  • Obsahuje vitamín C, hydrolyzovaný kolagén Fortigel a Tendeforte, glukozamín, metylsulfonylmetán aj chondroitín

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

Hydrolyzovaný kolagén Fortigel, hydrolyzovaný kolagén Tendoforte, glukozamín sulfát, MSM (metylsulfonylmetán), chondroitín sulfát, boswellia serrata extrakt (kadidlovník pílovitý), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, kyselina hyalurónová, vitamín C (kyselina L-askorbová), farbivá: beta-karotén, koncentrát červenej repy, sladidlá: sukralóza, neohesperidín, aróma, enzým: bromelain, kapsaicín.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 154 Kj/272 Kcal
Tuky: 0,1 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 0,9 g
– z toho cukry: 0,2 g
Bielkoviny: 70,4 g

Vláknina: 0,4 g
Soľ: 0 g

Príprava a dávkovanie

Zmiešajte 6 odmeriek (14 g) s 200 – 300 ml vody a poriadne premiešajte, ideálne v shakeri.

Zloženie

hydrolyzovaný kolagén fortigel®, hydrolyzovaný kolagén tendoforte®, glukosamín sulfát, msm (metylsulfonylmetán), chondroitín sulfát, boswellia serrata extrakt (kadidlovník pílovitý), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, kyselina hyalurónová, vitamín c (kyselina l-askorbová), farbivá: beta-karotén, koncentrát červenej repy, sladidlá: sukralóza, neohesperidín, aróma, enzým: bromelaín, kapsaicín

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Komplexná kĺbová výživa

Účinok

Pre časť tela Kĺby

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Hmotnosť 280 g
Kód:  SPTpro160
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595098012438

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08