Obnoviť stránku

Prologic - LitePro Thermo Jacket Veľkosť XL

95,86 €

Prologic - LitePro Thermo Jacket Veľkosť XL

Nepremokavá pánska bunda do chladných dní LitePro Thermo Jacket od značky Prologic o veľkosti XL je určená najmä pre rybárov, ale skvele poslúži aj ostatným športovcom. Ľahká, ale pritom veľmi teplá bunda vás ochráni aj za nepriaznivého počasia. Je vyrobená z kvalitného mäkkého materiálu odolného proti roztrhnutiu. Vďaka jej 100% vodoodolnosti s vodným stĺpcom 8000 mm a podlepeným švom vás v nej žiadny dážď nezaskočí. Zároveň je však priedušná, takže sa v nej budete cítiť príjemne. Ochranu pred zvlhčením zabezpečujú aj vodovzdorné zipsy u hlavných a bočných vreciek.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahká, teplá a priedušná rybárska bunda
  • 100% vodoodolná s vodným stĺpcom 8000 mm
  • Vodovzdorné zipsy u hlavných a bočných vreciek
  • 2 bočné fleecové vrecká
  • Vetracie otvory v podpazuší na zips
  • Nastaviteľná kapucňa vystužená drôtikom
  • Nastaviteľný pás a manžety na rukách

Veľa skvelých vychytávok

Rybárska bunda vyniká svojím nadčasovým dizajnom s oranžovými prvkami, pre svoju tmavo zelenú farbu sa skvele hodí do prírody. Vnútri sa nachádza 100% nylonová podšívka, ktorá je prišitá horizontálnymi švami pre udržanie izolácie na mieste. Praktické je aj vnútorné vrecko na zips, do ktorého môžete uložiť drobné predmety, ako je mobilný telefón či peňaženka. V podpazuší nájdete vetracie otvory so zapínaním na zips.Ruky si môžete zahriať v dvoch bočných fleecových vreckách.

Dokonalá ochrana pred nepriaznivým počasím

Vymoženosťou je aj nastaviteľná kapucňa, ktorá je vystužená drôtikom, takže perfektne drží tvar a výborne vám bude sedieť.Podľa svojich potrieb si tiež môžete upraviť pás a utiahnuť manžety na rukách pomocou suchého zipsu, aby zima nemala šancu preniknúť dovnútra. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam, špičkovej kvalite sa táto vodoodolná bunda stane vaším nepostrádateľným pomocníkom, ktorý vás dokonale ochráni pred zimou a dažďom.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
100% polyester
Tepelná izolácia:
150 gsm
TPU membrána:
8 000 mm
Veľkosť:
XL
Farba:
Zelená

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť XL

Veľkosť

Veľkosť XL
Kód:  JVR056759
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5706301515490

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09