Obnoviť stránku

Prologic LitePro Thermo Jacket Veľkosť M

96,29 €

Prologic LitePro Thermo Jacket Veľkosť M

Potrebujete novú outdoorovú bundu, ale doteraz žiadna nezodpovedala vašim náročnejším požiadavkám? Ľahká a zároveň veľmi teplá elegantná bunda Prologic LitePro Thermo Jacket vo veľkosti M má všetky vlastnosti, ktoré by dokonalá bunda mala mať. Je nepremokavá s vodným stĺpcom 8 000 mm a zároveň priedušná. Je vyrobená z mäkkého polyesteru odolného proti roztrhnutiu a vnútorná nylonová podšívka je prišitá horizontálnymi švami, aby izolácia dokonale držala na mieste. Bunda je veľmi dobre izolovaná a má vodovzdorné zipsy na hlavných a bočných vreckách.

Kľúčové vlastnosti bundy Prologic LitePro Thermo Jacket vo veľkosti M

  • Elegantná, ľahká a veľmi teplá bunda
  • Prologic LitePro Thermo Jacket vo veľkosti M je nepremokavá
  • Vodný stĺpec 8 000 mm
  • Výborne izolovaná a odolná proti roztrhnutiu
  • Vodovzdorné zipsy na vreckách
  • Vetracie otvory v podpazuší na zips
  • Nastaviteľný pás a kapucňa

Prologic LitePro Thermo Jacket vo veľkosti M vás príjemne prekvapí

 

Ďalšími plusmi bundy Prologic LitePro Thermo Jacket vo veľkosti M sú vetracie otvory v podpazuší na zips a manžety nastaviteľné na suchý zips. Bunda má 2 bočné fleecové vrecká vhodné na zahriatie rúk a vnútorné vrecko na zips. Veľmi využívaným bonusom je tiež nastaviteľný pás a nastaviteľná kapucňa vystužená drôtikom pre udržanie tvaru.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť M

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť M
Kód:  JVR068957
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5706301515476
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16