Obnoviť stránku

Prologic LitePro Thermo B&B Veľkosť L

92,21 €

Prologic LitePro Thermo B&B Veľkosť L

Hľadáte spôsob, ako sa zahriať pri rybárčení aj počas zimy? Potom vám určite prídu vhod tieto zateplené, ale pritom veľmi ľahké, termo nohavice vo veľkosti L. Prologic LitePro Thermo B&B sú vyrobené z veľmi mäkkého a pohodlného materiálu, ktorý zaisťuje odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Vodoodolná priedušná membrána TPU ponúka vodný stĺpec 8000 mm a švy nohavíc sú podlepené, vďaka čomu zostanete pekne v suchu. Vnútri nájdete teplú fleecovou podšívku a izolačnú výplň. Spolu s bundou LitePro Thermo Jacket tvoria veľmi štýlovú a funkčnú súpravu.

Kľúčové vlastnosti nohavíc Prologic LitePro Thermo B&B

  • Rybárske termo nohavice vo veľkosti L
  • Nohavice LitePro Thermo B&B sú vyrobené z ľahkého a odolného materiálu
  • Priedušná vodoodolná membrána s vodným stĺpcom 8000 mm
  • Dĺžkovo nastaviteľné
  • Navrhnuté pre maximálne pohodlie

V teple a v pohodlí

Pre ešte väčší komfort majú nohavice LitePro Thermo B&B elastický pás a vďaka suchému zipsu na konci si ich môžete prispôsobiť podľa svojej dĺžky nôh. Pri výrobe bolo okrem iného myslené aj na ruky, a tak majú nohavice dve fleecové vrecká na ich zahriatie. Pre ich jednoduché zapínanie sú vybavené značkovými elastickými trakmi so silnými prackami a dvojcestným, vodoodpudivým zipsom.

Materiál:
Polyester, Oxford Nylon

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť L

Veľkosť

Veľkosť L
Kód:  JVR068960
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5706301556219
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07