Obnoviť stránku

Prologic Heritage Thermo Jacket

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prologic Heritage Thermo Jacket

Hľadáte do detailov premyslenú bundu, ktorá bude dobre vyzerať a zároveň splní vaše náročné funkčné požiadavky? Luxusná teplá bunda Prologic Heritage Thermo Jacket má perfektný dizajn a dokonale sofistikované vypracovanie. Má 100 % vodoodolnú TPU membránu s vodným stĺpcom 8 000 mm a zároveň je priedušná. Je vyrobená z extrémne mäkkého polyesteru a má vnútornú flísovú podšívku, ktorá vás zahreje aj vo veľmi chladnom počasí. Bunda je výborne izolovaná a má vysoký flísový golier na vaše maximálne pohodlie. Skvelý komfort vám poskytne elastický pás a nastaviteľná odopínacia kapucňa vystužená drôtikom, aby držala tvar.

    

Kľúčové vlastnosti bundy Prologic Heritage Thermo Jacket

  • Luxusná, sofistikovaná a veľmi teplá bunda
  • Prologic Heritage Thermo Jacket je 100 % vodoodolná
  • Vodný stĺpec 8 000 mm
  • Výborne izolovaná s flísovou podšívkou
  • Nastaviteľná odopínacia kapucňa
  • Vysoký flísový golier
  • Elastický pás na maximálne pohodlie
    

Prologic Heritage Thermo Jacket vás príjemne prekvapí

Ďalšími dôvodmi pre zaobstaranie bundy Prologic Heritage Thermo Jacket veľkosť L je kvalitný dvojcestný zips s dvojitou chlopňou proti vetru a veľa funkčných vreciek: 2 veľké vrecká s flísovými vreckami na zahriatie rúk, 2 náprsné vrecká na zips odpudzujúce vodu a vnútorné vrecko rovnako vybavené zipsom. Bonusom sú aj mäkké vnútorné manžety s nastavením na suchý zips na vonkajšej manžete.

  

Kód:  JVR068950NAD
Produktové číslo:  JVR068950NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17