Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Prodietix 7 days protein diet pre ženy

5 1 hodnotení

Prodietix 7 days protein diet pre ženy

Prodietix 7 days protein diet je proteínová diéta určená špeciálne pre ženy. Diéta známa tiež pod názvom keto diéta je založená na fakte, že v prípade dodania dostatočného množstva bielkovín do ľudského organizmu a súčasne obmedzenia sacharidov a tukov sa v tele navodí stav pomenovaný ako ketóza. Tá následne prináša redukciu telesnej hmotnosti, a to najmä na úkor tukového tkaniva. Naproti tomu svalová hmota zostane zachovaná, a to je tiež dôvodom, prečo nedochádza k opätovnému priberaniu po ukončení diéty. Pri dodržiavaní správnych zásad je tak možné vďaka Prodietix 7 days protein diet zredukovať telesnú hmotnosť o 1,5 až 3 kg týždenne.

Kľúčové vlastnosti sady Prodietix 7 days protein diet pre ženy

  • Proteínová diéta určená špeciálne pre ženy
  • Pri dodaní bielkovín a obmedzení sacharidov a tukov dochádza ku ketóze
  • Ketóza prináša redukciu telesnej hmotnosti na úkor tukového tkaniva
  • Pri diéte je zachovaná svalová hmota
  • Nedochádza k jo-jo efektu
  • Možná redukcia hmotnosti 1,5 až 3 kg týždenne
  • Súprava obsahuje týždenné diétu

Ako zostaviť jedálny lístok

V priebehu diéty Prodietix 7 days protein diet je dôležité dodržiavať príjem proteínového jedla, a to päťkrát denne v rozmedzí 3 až 4 hodiny. V priebehu dňa si z každej kategórie vyberiete jedno dielo na konzumáciu. Na výber máte raňajky, dopoludňajšiu desiatu, obed, olovrant a večeru. Hoci sú jedlá nutrične veľmi podobné, je potreba raňajkovať jedlo z kategórie raňajky, obedovať z kategórie obed atď. Až tak bude môcť diéta správne fungovať.

Správne dodržiavanie diéty Prodietix 7 days protein diet

Diéta bude správne fungovať aj vtedy, ak budú dodržané jej základné pravidlá. Veľmi dôležitý je pitný režim. Je potrebné vypiť najmenej 2 až 3 litre neochutenej vody denne. Milovníci kávy si môžu dopriať dve šálky čiernej zrnkovej kávy denne bez mlieka a cukru, vhodná je tiež káva bez kofeínu. Pre efektívne fungovanie diéty je vhodná konzumácia zeleniny v dostatočnom množstve, ktoré predstavuje 300-500 g denne. Nemenej dôležitá je pravidelnosť v jedle, kedy odstup medzi jednotlivými jedlami by mal byť 3 až 4 hodiny. Raňajky si je dobré vychutnať pol hodinu po prebudení a večeru najneskôr dve hodiny pred spaním.

Čomu sa vyvarovať pri Prodietix 7 days protein diet

Aby došlo vo vašom tele ku ketóze a následne k redukcii hmotnosti, je potreba konzumovať len to, čo je v rámci diéty povolené. Rovnako tak nie je dobré pridávať žiadnu novú fyzickú aktivitu, za vhodné sú považované aktivity v aeróbnom pásme, ako je rýchla chôdza, pomalý beh či nordicwalking. Diéta Prodietix 7 days protein diet je osvedčeným druhom diéty, ktorá vám môže zabezpečiť vašu vytúženú postavu.

Kód:  SPTsupl0667

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12