Obnoviť stránku

Prodietix 14 days protein diet pre mužov

5 1 hodnotení

Prodietix 14 days protein diet pre mužov

Efektívna redukcia hmotnosti s diétnou sadou Prodietix

Chcete sa zbaviť prebytočných kilogramov, ale nehodláte tráviť čas počítaním kalórií a trápiť sa jednotvárnym jedálničkom? Zverte sa do rúk profesionálov a chudnite s francúzskou proteínovou diétou Prodietix efektívne, zdravo, bez jo-jo efektu a úbytku svalovej hmoty. Prodietix 14 days je špeciálne navrhnutá dvojtýždňová proteínová diéta určená pre mužov. Vďaka prísunu dostatočného množstva bielkovín a obmedzeniu prísunu sacharidov a tukov je v tele navodený stav tzv. ketózy, v ktorom je efektívne redukovaná telesná hmotnosť, a to najmä na úkor tukového tkaniva, pričom svalová hmota zostane zachovaná.


Kľúčové vlastnosti Prodietix 14 days protein diet pre mužov

  • Proteínová diéta určená špeciálne pre mužov
  • Pri dodaní bielkovín a obmedzeniu sacharidov a tukov dochádza ku ketóze
  • Efektívna redukcia telesnej hmotnosti na úkor tukového tkaniva
  • Pri diéte je zachovaná svalová hmota
  • Nedochádza k jo-jo efektu
  • Bez nutnosti zvýšenia športovej aktivity
  • Zrýchlenie metabolizmu a zníženie cholesterolu
  • Možno redukcie hmotnosti 1,5 až 3 kg týždenne
  • Sada obsahuje diétu na 2 týždne
  • Shaker súčasťou balenia

Rozmanitá ponuka slaných i sladkých jedál

Vo francúzskej proteínovej diéte Prodietix 14 days protein diet nájdete širokú paletu proteínových jedál vyrobených z prvotriednych surovín, ktoré dodajú vášmu telu všetky dôležité živiny, zatiaľ čo vy úspešne chudnete. K dispozícii je veľký výber slaných i sladkých jedál s jednoduchou a rýchlou prípravou a dokonca sú aj veľmi chutné. Denná porcia obsahuje 3 hlavné chody a 2 desiate. Vyberať môžete z 5 rôznych kategórií proteínových jedál, ako sú koktaily, nápoje, polievky, tyčinky/vafle a omelety/palacinky/cestoviny.

Pravidelný prísun dôležitých živín a energie

V diétnych jedlách Prodietix sú obsiahnuté kvalitné bielkoviny s unikátnou až 98 % absorpciou a veľké množstvo dôležitých vitamínov a minerálov. Vďaka tomu je počas vášho chudnutia zabezpečený dostatočný prísun energie a navodený pocit nasýtenosti a dobrej nálady. V priebehu proteínovej diéty Prodietix 14 days protein diet je nutné vyvarovať sa konzumácie potravín obsahujúcej veľké množstvo sacharidov alebo tukov, ako sladkosti, slané čipsy, pečivo, údeniny, alkohol, sladené nápoje, džúsy a pod.

Ako správne dodržiavať diétu Prodietix

Počas diéty Prodietix 14 days protein diet je nutné ustrážiť pravidelnosť stravy, kedy odstup medzi jednotlivými jedlami by mal presahovať 3 až 4 hodiny. Veľmi dôležité je dodržiavanie pitného režimu, ktorý by mal zahŕňať 2 až 3 litre neochutenej vody denne. Priaznivci kávy si môžu dopriať dve šálky čiernej zrnkovej kávy denne bez mlieka a cukru, vhodná je tiež káva bez kofeínu. Pre efektívne fungovanie diéty Prodietix 14 days protein diet je vhodná konzumácia zeleniny v dostatočnom množstve, ktoré predstavuje 300 – 500 g denne.

Kód:  SPTsupl0669

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16