Obnoviť stránku

Archív - Prívlačové prúty

Prívlač je technika lovu dravých rýb, pri ktorej sa využíva nástraha – imitácia živých rýb. Tú opakovane nahadzujeme a priťahujeme k brehu, aby čo najlepšie napodobňovala skutočnú rybu. Na čo sa zamerať, keď vyberáte vhodný prívlačový prút a v čom sa jednotlivé typy líšia?

Spresniť parametre
376 položiek

Archív - Prívlačové prúty

Čo rybár, to iný názor. Preto na otázku, aký je najlepší privlacovy prut nie je jednoduché odpovedať. Napriek tomu sme sa o to ale pokúsili a množstvo užitočných rád pri výbere tej pravej udice na privlac ste sa už dozvedeli v texte vyššie. Tu vám ešte prinášame prehľad popredných výrobcov prútov vhodných na lov na prívlač, s ktorými rozhodne nešliapnete vedľa.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02