Obnoviť stránku

Prívlačové prúty

Prívlač je technika lovu dravých rýb, pri ktorej sa využíva nástraha – imitácia živých rýb. Tú opakovane nahadzujeme a priťahujeme k brehu, aby čo najlepšie napodobňovala skutočnú rybu. Na čo sa zamerať, keď vyberáte vhodný prívlačový prút a v čom sa jednotlivé typy líšia?

Pokračovať
Spresniť parametre
165 položiek

Prívlačové prúty

Čo rybár, to iný názor. Preto na otázku, aký je najlepší privlacovy prut nie je jednoduché odpovedať. Napriek tomu sme sa o to ale pokúsili a množstvo užitočných rád pri výbere tej pravej udice na privlac ste sa už dozvedeli v texte vyššie. Tu vám ešte prinášame prehľad popredných výrobcov prútov vhodných na lov na prívlač, s ktorými rozhodne nešliapnete vedľa.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11