Obnoviť stránku

PREMIUM Minnie Mouse

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PREMIUM Minnie Mouse

Predstavujeme vám veľmi vydarený skeletový školský batoh v elegantnom dizajne Minnie Mouse. Polstrovanie batohu je vyrobené z veľmi príjemného a navyše priedušného materiálu. Vnútri nájdete jedno členené veľké vrecko, kam sa pohodlne zmestia všetky školské potreby potrebné pre deti z I. stupňa ZŠ. Dno batohu je vystužené pevným materiálom, čím chráni obsah pred prevrhnutím a vysypaním.

Vďaka svojmu anatomickému tvarovaniu je batoh je veľmi stabilný a spĺňa všetky zdravotnícke normy. Veľkou prednosťou je tiež veľmi nízka hmotnosť batohu. Aby bola vaša ratolesť v bezpečí je batoh doplnený o početné reflexné plochy. Disponuje širokými mäkčenými a hlavne nastaviteľné popruhy, ktoré sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa.

Rozmery:
39 × 33 × 21 cm

Hmotnosť:
1 200 g

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  GR476d
Produktové číslo:  8595096737197

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02