Obnoviť stránku

Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD karta

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Predator XW Camo + 16 GB WiFi SD karta

Fotopasca Predator XW Camo slúži pre zachytenie zveri vo vašom revíri, alebo ochranu majetku proti nevítaným návštevníkom. Videozáznam môžete vytvoriť v HD kvalite a fotografie s rozlíšením 12 Mpx. Fotopasca Predator XW Camo je vybavená citlivým PIR senzorom, ktorý zachytí pohyb až na 17 metrov. V zlých svetelných podmienkach je vhodný neviditeľný prísvit (4 výkonné LED diódy) s dosahom 14 metrov. Oproti predchádzajúcej verzii ponúka fotopasca maskovanie a bohaté príslušenstvo, kam patrí aj 16 GB WiFi SD karta.

Kľúčové vlastnosti fotopasce Predator XW Camo

  • Videozáznam v HD kvalite
  • Neviditeľné osvetlenie pomocou 4 výkonných LED diód
  • Podpora SD pamäťových kariet (rozšírenia až na 16 GB)
  • Fotografie v rozlíšení 12 Mpx
  • Pohybové čidlo (PIR) s dosahom až 17 metrov.
  • Integrovaný 1,5" LCD displej
  • Kompletné české menu
  • K fotopasci zadarmo 16 GB WiFi SD karta

Fotopasca s bezdrôtovým ovládaním

Spolu s fotopascou Predator XW Camo dostanete diaľkové ovládanie pre zapnutie bezdrôtovej siete. Stačí sa k fotopasci priblížiť na vzdialenosť 30 metrov a spustiť WiFi sieť. Potom sa pripojiť k inteligentnému zariadeniu a stiahnuť si získané záznamy a fotografie. Odpadne tak sťahovanie fotografie z SD karty, otváranie fotopasce a tým aj prezradenie jej umiestnenia. Pred odchodom nezabudnite ovládačom vypnúť WiFi sieť.

Zachytí každý pohyb

Fotopasca Predator XW Camo je vybavená rýchlou spúšťou s reakčným časom menším ako 1,2 sekundy. Buďte si istí, že v monitorovanom priestore zachytíte aj najmenší pohyb. Fotografie si potom môžete prezrieť na farebnom 1,5" LCD displeji. Ten slúži aj k nastaveniu fotopasce, ktoré je veľmi jednoduché a intuitívne. S českým menu si poradí aj začiatočník. 

Odolná fotopasca s veľkou výdržou

Fotopasca Predator XW Camo je napájaná pomocou 4 batérií typu AA, ktoré poskytnú výdrž až na 3 mesiace. Výdrž je možné predĺžiť pripojením k externému napájaniu, napr. napájacej sieti 230 V, alebo solárnemu panelu, ktorý poskytne zdroj napájania počas slnečných dní. Dostatočnú ochranu proti poškodeniu zaisťuje odolný box s krytím IP 56. Fotopasca Predator XW Camo je teda chránená proti všetkým rozmarom počasia a je možné ju prevádzkovať po celý rok.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 280 g

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie 12 Mpx
Rozlíšenie snímača 5 Mpx

Dosah senzora

Dosah senzora 15 m

Vlastnosti

Vodoodolnosť IPX6
Konektivita WiFi
Typ pamäťovej karty SD

Napájanie

Napájanie Batéria
Typ batérie AA
Počet batérií 4 ks
Maximálna výdrž 84 d
Kód:  CEL550a
Produktové číslo:  1708-014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03