Obnoviť stránku

Predator X Camo + 16 GB SD karta

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Predator X Camo + 16 GB SD karta

Fotopasca Predator X Camo slúži na zachytenie zveri vo vašom revíri či ochranu majetku pred nevítanými návštevníkmi. Videozáznam môžete vyhotoviť v HD kvalite a fotografie s rozlíšením 12 Mpx. Fotopasca Predator X Camo je vybavená citlivým PIR senzorom, ktorý zachytí pohyb až na 17 metrov. Pri zlých svetelných podmienkach príde vhod neviditeľný prísvit (4 výkonné diódy LED) s dosahom 14 metrov. Oproti predchádzajúcej verzii ponúka fotopasca maskovanie a bohaté príslušenstvo, medzi ktoré patrí aj 16 GB SD karta zadarmo.

Kľúčové vlastnosti fotopasce Predator X Camo

  • Videozáznam v HD kvalite
  • Neviditeľné osvetlenie pomocou 4 výkonných diód LED
  • Podpora SD pamäťových kariet (rozšírenie až na 16 GB)
  • Fotografie v rozlíšení 12 Mpx
  • Pohybový snímač (PIR) s dosahom až 17 metrov
  • Integrovaný 1,5" LCD displej
  • Kompletné české menu
  • K fotopasci zadarmo 16 GB SD karta

Zachytí každý pohyb

Fotopasca Predator X Camo je vybavená rýchlou spúšťou s reakčným časom menším ako 1,2 sekundy. Buďte si istí, že v monitorovanom priestore zachytíte každý najmenší pohyb. Fotografie si potom môžete prezrieť na farebnom 1,5" LCD displeji. Ten slúži aj na nastavenie fotopasce, ktoré je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka českému menu si s ním poradí aj začiatočník.

Odolná fotopasca s veľkou výdržou

Fotopasca Predator X Camo je napájaná pomocou 4 batérií typu AA, ktoré poskytujú výdrž až 3 mesiace. Výdrž je možné predĺžiť pripojením k externému napájaniu, napr. napájacej sieti 230 V alebo solárnemu panelu poskytujúcemu zdroj napájania počas slnečných dní. Dostatočnú ochranu proti poškodeniu zaisťuje odolný box s krytím IP 56. Fotopasca Predator X Camo je tak chránená pred všetkými rozmarmi počasia a možno ju používať celý rok.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 280 g

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie 12 Mpx
Rozlíšenie snímača 5 Mpx

Dosah senzora

Dosah senzora 15 m

Vlastnosti

Vodoodolnosť IPX6
Typ pamäťovej karty SD

Napájanie

Napájanie Batéria
Typ batérie AA
Počet batérií 4 ks
Maximálna výdrž 84 d
Kód:  CEL550b
Produktové číslo:  1708-013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11