Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Park Tool Práčka na reťaz

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

Park Tool Práčka na reťaz

Medzi dôležité časti bicykla iste patrí aj reťaz, ktorú sa rozhodne oplatí držať v skvelej kondícii. Predstavujeme vám skvelý produkt, ktorý vám túto starosť uľahčí. Ide o veľmi účinnú a funkčnú práčku na reťaz Park Tool (763477001931). Zaiste vás poteší jej veľmi jednoduché použitie a samotná manipulácia, a to navyše bez rizika znečistenia vášho oblečenia. Do práčky nalejete čistiacu kvapalinu, priložíte k reťazi a zaklapnete veko. Potom stačí reťaz párkrát pretočiť a máte hotovo. Ako náplň je odporúčané používať len originálnu kvapalinu (CB-2), po použití ju neskladujte v práčke.

Kľúčové vlastnosti práčky na reťaz Park Tool (763477001931)

  • Efektívne čistenie reťaze bicykla
  • Vybavená odnímateľnou rukoväťou pre pohodlné používanie
  • Vyrobená z kvalitného plastu
  • Jednoduché ovládanie bez nutnosti zloženia reťaze z bicykla
  • Určené pre kvapalinu (kód CB-2)
  • Jednoduché otváranie nádobky

Efektívne a rýchle čistenie reťaze je zaručené

Veľmi efektívne čistenie je zaručené prítomnosťou silného magnetu na dne a vďaka bočným a vertikálnym kefám. S týmto praktickým výrobkom Park Tool (763477001931) bude vaša reťaz ako nová, navyše bez nutnosti ju dávať z bicykla dole. Používateľov určite poteší skutočnosť, že práčku je možné používať ako pre bicykle s viacerými prevodmi, tak pre bicykle s jedným prevodom, tzv. singlespeed. Zaistite mnohonásobne dlhšiu životnosť vašej reťaze.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Počet funkcií 1
Kód:  SPTkn0368
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  763477001948

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18