Obnoviť stránku

Powerseed Leather Case Medium

4,3 62 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Powerseed Leather Case Medium

Spoľahlivá značka

Dobre známa spoločnosť Powerseed patrí medzi elitných výrobcov rôzneho príslušenstva k mobilným telefónom či tabletom. Obzvlášť sa špecializuje na kompaktné produkty v oblasti externých batérií.

Šikovné puzdro

Pevné puzdro Powerseed Leather Case Medium, ktoré je určené pre Powerseed batéria s kapacitou 4000 až 10 000 mAh. Telo je uzatvárateľné na zips a na jeho výrobe sa použil iba kvalitný materiál. Vnútri sa nachádza sieťovaná priehradka na príslušenstvo a priestor pre vašu batériu. Vďaka puzdru budete mať vašu nabíjačku vždy na dosah a v bezpečí.

Príslušenstvo k batérii nie je súčasťou balenia.

Šikovné puzdro

Pevné puzdro Powerseed Leather Case Medium, ktoré je určené pre Powerseed batériu s kapacitou 4000 až 10 000 mAh. Telo je uzatvárateľné na zips a na jeho výrobu sa použil iba kvalitný materiál. Vo vnútri sa nachádza sieťovaná priehradka na príslušenstvo a priestor na vašu batériu. Vďaka puzdru budete mať vašu nabíjačku vždy na dosah a v bezpečí.

Široké portfólio

Profesionálna batéria s kapacitou až 10 000 mAh vám pokojne zaručí aj opakované dobitie vášho prístroja. Chcete vyraziť s iPhonom na týždeň do prírody pod stan? S produktmi spoločnosti Powerseed to nebude žiadny problém.


* Vyobrazené batérie nie sú súčasťou puzdra, ide iba o ilustračné foto.

Kód:  XX130j92
Produktové číslo:  PS-case-med

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04