Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Polar Vantage V čierny

4,7 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polar Vantage V čierny

Polar Vantage V – smart hodinky vybavené zabudovanou GPS a zlepšeným monitorom tepovej frekvencie

Ak chcete získať čo najpresnejšie informácie o vašich aktivitách a tréningu, tak vám smart hodinky Polar Vantage V prídu vhod. Vďaka integrovanej GPS, monitoru tepovej frekvencie a s podporou mobilnej aplikácie dostanete vždy detailné informácie o priebehu vášho dňa. Počas noci zase príde na rad meranie dĺžky a kvality spánku. Hodinky Polar Vantage V disponujú obstojnou výdržou batérie, takže aj pri ostrej tréningovej prevádzke so všetkými funkciami vydržia dlhých 40 hodín. Všetky potrebné informácie sa vám zobrazia na prehľadnom dotykovom displeji, ktorý je krytý laminátovým sklom Gorilla Glass.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Polar Vantage V

  • Súvislé snímanie tepovej frekvencie
  • Možnosť výberu až zo 130 rôznych športov a aktivít
  • Presné meranie bežeckého výkonu bez potreby ďalšieho senzora
  • Detailné štatistiky v aplikácii
  • Funkcia na nastavenie optimálneho tréningu a odpočinku
  • Čistý a pekný dizajn v čiernej farbe
  • Prehľadný dotykový displej s laminátovým sklom Gorilla Glass
  • Prepojenie pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth
  • Výdrž až 40 hodín pri tréningovom režime
  • Integrovaná GPS a GLONASS
  • Vodotesnosť do 30 m
  • Kompatibilné s Android aj iOS

Presné sledovanie tepovej frekvencie

Hodinky Polar Vantage V kombinujú hneď niekoľko spôsobov a technológií pri meraní tepovej frekvencie, takže si nájdete ten svoj, ktorý bude plne vyhovovať pri meraní vášho obľúbeného športu.

Detailné sledovanie bežeckého výkonu

Merajte svoj bežecký výkon len pomocou senzora na zápästí. Už nebude potrebný žiadny nožný alebo iný snímač na to, aby ste získali podrobné a presné informácie.

Trénujte správne

Nielen skvelé výkony robia prvotriednych športovcov. Nemenej dôležitý je aj správny odpočinok. Presne v tomto vám pomôžu hodinky Polar Vantage V, ktoré pomáhajú nájsť rovnováhu medzi tréningmi a potrebným odpočinkom.

Training Load Pro

S touto funkciou budete presne vedieť, ako rôzne tréningy zaťažujú vaše telo.

Praktické využitie aplikácie

Pri používaní hodiniek Polar Vantage V dostanete prístup do celého ekosystému Polar, v ktorom je všetko pohromade. Nájdete tam všetky tréningové údaje, ktoré budete môcť automaticky synchronizovať aj s ďalšími službami, ako Strava alebo TrainingPeaks.

Majte dokonalý prehľad

V Polar Flow vás bude čakať detailný prehľad vašich aktivít, správy o pokroku alebo si môžete plánovať tréningy a využívať najrôznejšie analytické nástroje. S hodinkami Polar a aplikáciou budete mať všetky informácie ako na dlani.

Bezplatná služba pre trénera

Príjemnou novinkou je aj bezplatná služba Polar Flow for Coach, ktorá umožňuje zdieľať všetky údaje so svojím trénerom.

Hlavné funkcie smart hodiniek Polar Vantage V

Polar Vantage V

Meranie tepovej frekvencie na zápästí

Hodinky Polar Vantage V kombinujú rôzne technológie na meranie tepovej frekvencie s čo možno najpresnejším výsledkom. Vy si tak môžete vybrať, ktoré snímanie tepovej frekvencie najviac vyhovuje vašim potrebám.

Polar Vantage V

Kvantifikujte svoj tréning

Na dosiahnutie vysnívaných cieľov musíte nielen poctivo trénovať, ale aj poctivo odpočívať. Hodinky Polar Vantage V vám pomôžu nájsť potrebnú rovnováhu medzi tréningom a odpočinkom.

Polar Vantage V

Recovery Pro

Aby ste mohli podávať špičkové výkony, tak je dôležité správne regenerovať. Aj v tomto smere vám hodinky Polar Vantage V pomôžu, pretože dokážu určiť, ako reaguje vaše telo na tréning a či je pripravené na ďalší.

Polar Vantage V

Bežecký výkon

Ide o šikovný nástroj pre každého športovca, ktorý chce mať detailné informácie o svojom výkone. S hodinkami Polar Vantage V už nebudete potrebovať žiadne sekundárne zariadenie na monitorovanie vášho behu.

Polar Vantage V

Športové profily

Aby ste získali čo najpresnejšie údaje, disponujú inteligentné hodinky Polar Vantage V podporou až 130 rôznych športov. V aplikácii si potom môžete pridať šport, ktorý preferujete.

Polar Vantage V

Vhodné aj pre plavcov

S inteligentnými hodinkami Polar Vantage V môžete sledovať detailné informácie aj v plaveckom bazéne. Vďaka zlepšenému meraniu tepovej frekvencie a automatickému detegovaniu odplávanej vzdialenosti, rýchlosti, tempa a štýlu zistíte všetko potrebné o svojom výkone.

Polar Vantage V

Notifikácia z telefónu

Zostaňte v kontakte so svojím mobilným telefónom a získavajte z neho upozornenie na prichádzajúce hovory, správy a notifikácie z najrôznejších aplikácií. S hodinkami Polar Vantage V budete vždy v obraze.

Polar Vantage V

Sleep Plus Stages

Smart hodinky Polar Vantage V dokážu monitorovať váš spánkový cyklus a presne určia, ako dlho a ako kvalitne ste cez noc spali.

Ďalšie funkcie SMART COACHING

Polar Vantage V

Running Index

Po každom dokončenom behu dostanete z hodiniek odhad bežeckej hodnoty VO2max. Ak túto hodnotu budete sledovať dlhšiu dobu, tak zistíte, aké zlepšenie ste dosiahli.

Polar Vantage V

Špeciálny bežecký program

Získajte tréningový plán, ktorý vám bude plne vyhovovať. Nastavte si svoj cieľ alebo dátum, do ktorého chcete dosiahnuť svoj cieľ. Hodinky Polar Vantage V vás potom prevedú tréningmi a budú pre vás nastavovať optimálnu intenzitu.

Polar Vantage V

Inteligentné kalórie

Zadajte svoju výšku, váhu, vek, pohlavie a zmerajte svoju individuálnu maximálnu tepovú frekvenciu. S týmito informáciami dokážu hodinky Polar Vantage V presne určiť koľko kalórií ste naozaj spálili.

Polar Vantage V

Spätná väzba po tréningu

Dokončili ste tréning, do ktorého ste dali úplne všetko? Inteligentné hodinky Polar Vantage V vám poskytnú presnú motivačnú spätnú väzbu s prínosmi vášho tréningu.

Polar Vantage V

Sledovanie tepovej frekvencie

Smart hodinky Polar Vantage V súvisle monitorujú tepovú frekvenciu počas vášho dňa. Vďaka tomu získate dokonalý prehľad o vašej aktivite a množstve spálených kalórií.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja IPS
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 46 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Biela
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Hmotnosť 66 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Navigácia, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 170 h (7,08 d)
Bežná výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Kód:  SPTpolvan01
Produktové číslo:  725882046501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16