Obnoviť stránku

Polar M400 HR Black

4,8 36 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Polar M400 HR Black

Prevratná novinka s názvom Polar M400, merajúca fyzickú aktivitu pomocou GPS 24 hodín denne sedem dní v týždni, je určená všetkým, ktorí vedú aktívny život a trávia veľa času tréningom vonku. Je to ideálny spoločník pre všetkých aktívných bežcov, ktorí sú inšpirovaní výzvami a chcú neustále posúvať svoje limity.
Polar M400 kombinuje to najlepšie zo sledovania aktivity s pokročilými športovými technológiami využívajúcimi Bluetooth Smart. Ľahký, kompaktný dizajn a čistý, moderný vzhľad, pridáva na štýle akémukoľvek oblečeniu. A to v priebehu, tak aj mimo tréning. K dispozícii je v bielej a čiernej farbe. Vyhovuje mužom aj ženám. M400 je úplne odolný voči vode a jeho vysoko kontrastný displej s vysokým rozlíšením je ideálny pre vonkajšie použitie v akomkoľvek počasí. Vďaka špičkovému know-how ponúka veľa spôsobov, ako sledovať každodennú činnosť: okrem počítania krokov a spálených kalórií upozorní, kedy je čas vstávať a prerušiť dlhé obdobie nečinnosti. Monitor aktivity v podobe decentného náramku spoľahlivo sleduje aj plnenie stanoveného denného cieľa. V noci potom dokáže sledovať kvalitu vášho spánku.
Okrem pokročilých funkcií sledovania činností, M400 ponúka možnosti pre vzdelávanie a poznávanie. M400 sleduje napríklad rýchlosť, vzdialenosť a nadmorskú výšku pomocou vstavaného GPS. Funkcia Späť na štart vás presmeruje do východzieho bodu, v čo najkratšej možnej vzdialenosti, čo umožní vyskúšať si nové cesty bez obáv z blúdenia. M400 tiež udržiava prehľad o vašich osobných rekordoch a upozorní vás, keď ste dosiahli nový. Najmä bežci budú spokojní s funkciou Bežecký index, ktorá počíta ako sa ich výkon vyvíja v priebehu času na základe tepovej frekvencie a rýchlosti.
Vďaka prepojeniu s aplikáciou Polar Flow ( www.polar.flow.com ), ktorá pomáha všetky údaje spracovať z pc alebo chytrého telefónu (Android aj iOS), môžu užívatelia zdieľať trasy a výkony sa svojimi priateľmi vo Flow komunite. Pomocou tejto služby je plánovanie a analýza každého detailu tréningu ľahká a umožňuje užívateľom sledovať ich pokrok a získať tak hlbší vhľad, do ich výkonu.

Hlavné vlastnosti:

  • Spojenie športového dizajnu, integrované GPS a technologicky vyspelé tréningové funkcie
  • Monitorovanie aktivity 24 hodín denne, 7 dní v týždni
  • Stanovenie a plnenie cieľov pomocou aplikácie Polar Flow
  • Meranie tempa, vzdialenosti, nadmorskej výšky, navigácia späť domov
  • Ľahký, pohodlný, vodotesný

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Silikón
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 56,6 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo
Smart funkcie Budík, Kalendár, Stopky

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 576 h (24 d)
Bežná výdrž batérie 8 h (0,33 d)
Kód:  KHO5695
Produktové číslo:  725882013893

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12