Obnoviť stránku

Polar H10 čierny (XS-S)

4,6 43 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polar H10 čierny (XS-S)

Keď ide o presnosť a konektivitu, hrudný pás na meranie tepovej frekvencie Polar H10 je tá správna voľba. Umožní vám monitorovať vašu srdcovú činnosť a zdieľať tieto údaje s ďalším tréningovým vybavením. Vďaka novému algoritmu je meranie tepu presnejšie ako kedykoľvek predtým.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodoodolný hrudný pás pre presné meranie tepovej frekvencie
  • Veľkosť XS – S
  • Vnútorná pamäť na 1 tréningovú jednotku
  • Aktualizovateľný softvér
  • Napájanie jednou batériou CR 2025
  • Výdrž batérie až 400 hodín
  • Pás je kompatibilný s väčšinou zariadení s Bluetooth a OS Android alebo iOS
  • Prenos dát cez Bluetooth alebo analógové 5 kHz vysielanie

Hrudný pás, ktorý skvelo drží

Polar H10 prichádza s popruhom Polar Pro vyrobeným z mäkkej tkaniny. Na ňom sú rozmiestnené elektródy s vylepšenou citlivosťou, takže meranie tepovej frekvencie je presné a nedochádza k výpadkom alebo rušeniu. Materiál je príjemný na nosenie a nešmýka sa, pretože ho silikónové bodky a prepracovaná pracka pevne držia na jednom mieste. Celé zariadenie je vodoodolné, z jeho výhod môžete ťažiť aj pri plávaní alebo športe v mokrom prostredí.

Aplikácia zadarmo pomôže s tréningom

Ak svoj hrudný pás Polar H10 zoznámite s Polar Beat, bezplatnou fitnes a tréningovou aplikáciou, budete mať presné informácie o svojej tepovej frekvencii priamo na displeji telefónu. Neradi cvičíte s telefónom v ruke? Hrudný pás H10 má vstavanú pamäť, takže je možné do aplikácie Polar Beat dáta importovať, keď skončíte. Stačí nastaviť aplikáciu na začiatku tréningu a nechať ju bežať.
Doplňujúce informácie:
Rozmery senzora: 34 mm × 65 mm × 10 mmHmotnosť senzora: 21 gHmotnosť pásu: 39 gPrevádzková teplota: od -10 °C to do +50 °C
Hrudný pás je kompatibilný so všetkými zariadeniami s Bluetooth 4.0 a OS Android 4.3 a novšími, s telefónmi iPhone 4S a novšími. Ďalej je kompatibilný so všetkými športtestermi, náramkami a hodinkami Polar, ktoré sú vybavené technológiou Bluetooth.

 

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita Bluetooth
Kód:  KHO10002
Produktové číslo:  725882035437
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01