Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Polar A370 White M/L

5 1 hodnotení

Polar A370 White M/L

Meranie vašich aktivít už nie je iba krokomer. S fitness hodinkami Polar A370 White sa o sebe dozviete ďaleko viac. Hodinky sú vytvorené z odolného silikónového opasku a farebného dotykového TFT displeja s uhlopriečkou zhruba 43 mm. Vďaka inteligentným funkciám bežiacim takmer neobmedzene vám hodinky zaručia neustále monitorovanie vášho tepu, zlepšenie analýzy spánku a k tomu budú súčasťou množstva ďalších schopností, ktoré zobrazia vždy ten správny dátum a aktuálny čas. Tieto fitness hodinky sú vodoodolné, zobrazujú notifikácie z mobilného telefónu a podporujú veľa aplikácií pre monitorovanie športu a zdravého životného štýlu.

Kľúčové vlastnosti Polar A370

  • Skvelý a moderný dizajn v bielej farbe
  • Kvalitné prevedenie silikónového tela a dotykový displej
  • Hodinky sú vodoodolné do hĺbky 30 m - vhodné pre plavcov
  • Možnosť aplikovania pri viac ako 100 športoch
  • Veľkosť M/L - obvod opasku 15,5 až 20 cm
  • Neustála kontrola tepovej frekvencie vo dne aj v noci
  • Prepracovaná funkcia Sleep Plus pre lepšiu analýzu spánku
  • Možnosť sledovania rýchlosti prepojením s GPS vášho mobilného telefónu
  • Výpis spálených kalórií podľa dĺžky aktivity a tepovej frekvencie
  • Kompatibilita s každým mobilným telefónom so systémom Android 5.0 a vyššími verziami

Kvalita určená pre športovcov

Fitness hodinky Polar sú vybavené odolným dotykovým TFT displejom s uhlopriečkou okolo jedného palca. Takáto veľkosť je vhodná pre ľudí, ktorí radi športujú a nechcú, aby sa im pri aktivitách niečo plietlo v pohybe. Pásik týchto hodiniek je vytvorený z odolného silikónu, ktorému nevadí pot ani nadpriemerná vlhkosť. Vďaka váhe, ktorá sa pohybuje mierne nad hranicou 30 g sa môže stať, že na ne úplne zabudnete. To ale nevadí, sú totižto vodoodolné a zároveň budú merať kvalitu vášho spánku. Polar sa ďalej chváli sprievodcom aktivít, ktorý monitoruje ako ste v danom dni boli aktívni a poradí, čo by ste ešte mohli robiť. Nechýba tiež výpis telesných aktivít, čo je funkcia zasielajúca spätnú väzbu ohľadom prosperity vami vykonaných aktivít.

Prepracovaná funkcia Sleep Plus a meranie tepu

Polar vybavil tento fitnes náramok skvelou možnosťou monitorovania vášho spánku. Pre dobré zdravie, správnu regeneráciu a odbúranie stresu je potreba kvalitný spánok. Preto Sleep Plus vie merať dĺžku vášho spánku, silu či intenzitu vašich pohybov vrátane tepu a všetko potom zaznamená na časovú os pre ľahkú kontrolu. Okrem toho si môžete nastaviť, aby pri prekročení doby spánku alebo určitej tepovej frekvencie hodinky vibrovali a upozornili vás. V prípade, že hodinky stratia prijímaný signál GPS z mobilného telefónu, prepnú sa na indoor mód a skúsia prepočítavať vašu aktivitu a uplynulú vzdialenosť pomocou zabudovaného pohybového senzora.

Výhodný doplnok pre váš mobilný telefón

Ak ste si mysleli, že je to všetko, tak ani zďaleka nie je. Ak práve nemáte v pláne robiť jogu, cvičiť alebo si len tak zašportovať, nemusíte sa svojich hodiniek vzdať. Pre tieto chvíle je Polar A370 vybavený bežnými funkciami ako napríklad zobrazovanie aktuálneho času, dátumu a dňa v mesiaci. Ponúka tiež možnosť vibrovania a zobrazenia náhľadu na nové správy, emaily, notifikácie zo sociálnych sietí alebo prichádzajúci hovor. Ak chcete využiť hodinky na 100 %, budete sa musieť zaregistrovať do denníka Polar FLOW a tam si nastaviť všetky ďalšie informácie podľa manuálu.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Typ displeja IPS
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 23,5 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 37 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Fitness, Chôdza, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 96 h (4 d)
Bežná výdrž batérie 24 h (1 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  SPTPol007
Produktové číslo:  725882039497

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09