Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

POC POCito VPD Spine Vest Fluorescent Orange

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

POC POCito VPD Spine Vest Fluorescent Orange

Lyžovanie je krásny šport, ale môže poskytovať aj mnohé nebezpečenstvá. Obzvlášť deti je potreba chrániť špeciálnymi odolnými pomôckami, napríklad detským chráničom chrbtice POC POCito VPD Spine Vest Fluorescent Orange, čo je chránič chrbtice v podobe klasickej vesty. Ľahký, softshellový chránič chrbtice je maximálne bezpečný a ochráni detský chrbát pred všetkými potenciálne nebezpečnými pádmi a nárazmi. Technológia VPD ponúka maximálnu úroveň ochrany pri zachovaní pohodlia a voľnosti pohybu.

Hlavné plusy detského chrániča chrbtice POC POCito VPD Spine Vest Orange

  • Chránič chrbtice je zhotovený v podobe klasickej vesty
  • Pohodlné nosenie a jednoduché obliekanie
  • Oranžový chránič chrbtice POC POCito je maximálne bezpečný
  • Ochráni detský chrbát pred potenciálne nebezpečnými pádmi a nárazmi
  • Je mäkký a softshellový
  • VPD materiál neobmedzuje v pohybe

Ochrana je dôležitá

Viesť deti k športu je dôležité. Ak máte na srdci ich bezpečnosť, je potreba vybaviť ich najspoľahlivejšími ochrannými prvkami, napríklad chráničom chrbtice POC POCito VPD Spine Vest Fluorescent Orange, ktorý si dieťa oblečie ako klasickú vestu, ale ktorý ochráni jeho chrbticu pred nebezpečným úrazom. Veselé farby navyše dodávajú chrániču na atraktivite.

 
Kód:  SPTpoc0036nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16