Obnoviť stránku

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG

Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? Preto potrebujete mať príslušnú prilbu na bicykel, s ktorou budete mať istotu bezpečia v prípade nehody. Tento model je vďaka svojej konštrukcii ideálny pre unisex. Cyklo prilba bude najlepšie sedieť na hlave s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm a jej hmotnosť je 0,39 kg. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG je ideálna pre jazdu na horskom, čiže MTB bicykli, využiť ju ale možno aj na ceste. Prilba na bicykel POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG bude plniť svoju funkciu pri zjazde a zároveň zaujme ako štýlový doplnok. Výber prilby by mala ovplyvniť aj certifikácia, ktorú získala. V tomto prípade ide o certifikáciu typu EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard. Aby prilba plnila požadované nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať rotačné sily a zmierniť náraz. Hlavnú bezpečnostnú technológiu tejto prilby na bicykel tvorí EPS. Prilbu bez problému zapnete vďaka otočnému koliesku. Aby sa vám v prilbe nepotila hlava, je doplnená o 10 ventilačných otvorov.

Zásadné parametre cyklo prilby POC Kortal Race MIPS Fluorite Green/Uranium Black Matt MLG

  • Každý správny cyklista by mal dbať na svoje bezpečie a vlastniť tú správnu prilbu
  • Navrhnutá pre unisex
  • Na obvod hlavy: 55 cm, 56 cm, 57 cm a 58 cm
  • Má hmotnosť 0,39 kg
  • Typ cyklo prilby: MTB a downhill
  • Cyklistická prilba má MIPS technológiu
  • Zapínanie helmy na bicykel: Otočné koliesko
  • Počet ventilačných otvorov: 10
  • Veľkosť cyklo prilby POC: M/L

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Vašu maximálnu ochranu zaisťuje MIPS technológia, ktorá zaistí mimoriadnu ochranu hlavy. Ak spadnete na hlavu, elastoméry sa natiahnu a pripustia pohyb škrupiny, a tým umožnia znížiť pôsobenie rotačných síl na váš mozog. Milimetrový pohyb sa zdá zanedbateľný, ale pri náraze to môžu byť práve tie nepatrné milimetre, ktoré vám zachránia život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že táto technológia nijako neuberie na komforte a kráse prilby.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Muža, Ženu

Typ helmy

Typ prilby MTB, Zjazdová/downhill
Certifikácia EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2026; NTA8776 standard

Veľkosť

Veľkosť M, L

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy 58 cm

Technológia

Technológia MIPS

Vlastnosti

Výbava Otočné koliesko na nastavenie veľkosti
Farba Čierna, Modrá

Materiál

Materiál konštrukcie EPS
Kód:  SPTpoc0509
Produktové číslo:  PC105218350MLG1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14