Obnoviť stránku

POC Cornea Clarity uranium black/spektris orange one size

Príslušenstvo k tovaru

POC Cornea Clarity uranium black/spektris orange one size

Veľmi obľúbené lyžiarske okuliare značky POC, rad Cornea Clarity vo farebnom prevedení uranium black/spektris orange, ponúkajú vďaka umiestneniu priezorov z vonkajšej strany rámčeka bezkonkurenčný rozhľad nutný pre rýchle reakcie na svahu. Vonkajšie zrkadlové cylindrické priezory majú vynikajúcu optickú kvalitu a minimálne skreslenie a sú vyrobené z polykartonátu. Vnútorný priezor je vyrobený z propionátu celulózy. Dodáva ich svetoznáma nemecká firma Zeiss. Priezory je možné dokúpiť a ľahko vymeniť podľa aktuálnych svetelných podmienok. Lyžiarske okuliare POC Cornea Clarity sú klasické pánske okuliare určené pre náročných lyžiarov.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov POC Cornea Clarity

  • Pánske klasické lyžiarske okuliare
  • Okuliare POC Cornea Clarity s vynikajúcou kvalitou optiky a minimálnym skreslením
  • Vo farbe uranium black/spektris orange
  • Dvojvrstvové sklo od firmy Zeiss
  • Filter kategórie S2 – do polojasného počasia
  • Svetelná priepustnosť 22 % VLT
  • Úprava proti zahmlievaniu a poškriabaniu
  • S oleofóbnym a hydrofóbnym ošetrením
  • Lyžiarske okuliare POC Cornea Clarity s ohybným rámom s trojitou vrstvou peny
  • Široký opasok so silikónovým gripom

POC Cornea Clarity sa nezahmlia, nepoškriabu a odpudzujú vodu a nečistoty

Odtiene vonkajšieho priezoru lyžiarskych okuliarov značky POC Cornea Clarity boli navrhnuté do polojasného počasia. Je vybavený filtrom kategórie S2, ktorý chráni oči pred UV-A, B aj C žiarením, a ich svetelná priepustnosť je 22 % VLT. Okuliare sa nezahmlievajú vďaka použitej technológii anti-fog a sú menej náchylné na poškriabanie vďaka úprave anti-scratch. Voda, sneh ani žiadne nečistoty sa nebudú na priezoroch držať, pretože majú oleofóbne a hydrofóbne ošetrenie. Ohybný rám je vyrobený z mäkčeného polyuretánu. Vďaka tomu sa ľahko prispôsobí rôznym tvarom tváre a udržuje svoju flexibilitu. Trojitá vrstva peny a fleece zaistí veľmi príjemné a pohodlné nosenie. Presné upevnenie okuliarov na prilbe zabezpečuje široký opasok s vnútorným silikónovým gripom. Okuliare tak perfektne držia a nezošmykujú sa.

Veľkosť:
One size

Sezóna:
2018/2019


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Mužov

Zorník

Tvar zorníka Cylindrický
Typ zorníka Zrkadlový

VLT

VLT 22

Veľkosť

Veľkosť L

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTpoc0143
Produktové číslo:  7325540989084

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06