Obnoviť stránku

PLUS Disney Cars

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLUS Disney Cars

Ergonomicky tvarovaný, odľahčený batoh s motívom Cars disponuje 3D hliníkovou konštrukciou, ktorá zaisťuje správne usadenie batohu na chrbte.Anatomické polstrovanie je z príjemného priedušného materiálu.Široké, mäkčené, nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa.Veľkou prednosťou je veľmi nízka hmotnosť batohu.Zložený je zo 2 priestranných komôr opatrenými pevnými zipsy, kam sa pohodlne zmestia všetky školské potreby pre deti z I.stupňa základnej školy.V prednej časti batohu sú dve menšie vrecká pre uloženie drobnejších predmetov.Na bokoch batohu sú umiestnené vrecká na fľašu na pitie.Batoh je doplnený o početné reflexné plochy pre zvýšenie bezpečnosti vášho dieťaťa.Pre prenášanie batohu v ruke je na hornej hrane pripevnený pogumovaný úchyt.Dno batohu je z pevného materiálu a tým chráni obsah pred převržením a vysypaním.Exkluzívny prevedenie aj dizajn.Vyrobené z kvalitného materiálu.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Pevná chlopňa (z vnútornej strany klopy rozvrh hodín) Vnútorný priestor - 2 veľké komory oddelené zipsom Vpredu 1 vrecko formátu A5 2 vrecká po stranách (na fľašu apod) Reflexné prúžky Plastom spevnené držadlo Výrobca ČR
Hmotnosť:
1000 g
Rozmery:
330 x 420 x 210 mm

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  GR434c
Produktové číslo:  8595096712446
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13