Obnoviť stránku

Plegium smart obranný sprej SMPS-BL

Garancia najlepšej ceny
48,90 €

Plegium smart obranný sprej SMPS-BL

Inteligentný obranný sprej Plegium v čiernom dizajne a s exkluzívnou zárukou

Cítili ste sa niekedy vonku v nebezpečenstve? Prípadne chodíte pravidelne večer po temnej ulici z práce? V tom prípade oceníte obranný sprej s dostatočnou kapacitou na zastrašenie jedného alebo viacerých násilníkov. To však nie je ani zďaleka všetko. Korenistý sprej Plegium je možné totiž prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá pri použití rozošle správy na vaše núdzové kontakty. Dokonca nechýba ani stroboskopické svetlo a hlasná siréna. Výrobca navyše garantuje aj vysoko nadštandardnú záruku, ktorá spočíva v zaslaní úplne nového obranného spreja, pokiaľ ste sa museli s pomocou kasera Plegium brániť.

S obranným sprejom Plegium sa môžete ubrániť aj viacerým násilníkom

Obranný sprej Plegium obsahuje dostatok tekutiny na 10 až 15 sekúnd nepretržitého striekania. To je viac ako dosť na to, aby ste prispôsobili svoju mušku a zasiahli pokojne aj viac útočníkov na vzdialenosť až 3 metrov. V tekutine navyše nájdete pridané červené a UV farbivo, ktoré agresorov viditeľne označí. 

Korenistý sprej Plegium a sprievodná mobilná aplikácia

V prípade, že budete musieť použiť korenistý sprej Plegium, tak sa okamžite odošle textová správa s vašou GPS polohou hneď na 5 tiesňových kontaktov. Okrem zaslania správy dôjde aj k automatickému zavolaniu. Všetko navyše prebieha úplne automaticky súčasne s aktiváciou obranného spreja. Pomoc tak určite dorazí v priebehu niekoľkých minút, čo citeľne zvyšuje vaše bezpečie.

Kaser ná rýchle a jednoduché použitie

Je jasné, že kaser Plegium musíte mať neustále pri sebe. Preto je každý sprej vybavený magnetickou rýchloupínacou kľúčenkou, vďaka čomu ho ľahko zavesíte napríklad na zväzok kľúčov alebo umiestnite do kabelky. Pokiaľ však obranný sprej Plegium budete musieť použiť, ľahko ho odopnete jednou rukou. K akcii bude vždy pripravený aj vďaka špičkovým výkonným batériám s výdržou až 4 roky bez nutnosti nabíjania.

Kľúčové vlastnosti inteligentného obranného spreja Plegium SMPS-BL

  • Korenistý sprej na jedno použitie – dostatok tekutiny na 10 až 15 sekúnd nepretržitého striekania
  • Pri použití sa automaticky generujú správy o polohe a uskutočnia telefónne hovory na vaše tiesňové kontakty zadarmo
  • Bezpečnostný kryt chráni pred náhodným spustením
  • Životnosť batérie 4 roky bez nutnosti nabíjania
  • Ergonomický tvar na pevnejší úchop a pohodlné používanie
  • Záruka nového produktu zadarmo v prípade doloženého útoku

Parametre a špecifikácia

Využitie

Fungovanie Samostatne

Určenie

Určenie Sebaobranný
Typ Jednorazový

Vlastnosti

Vlastnosti Prepojenie s mobilnou aplikáciou, Bezpečnostná poistka, Integrovaná siréna, LED svetlo, Integrovaná GPS, Informovanie núdzových kontaktov
Obsiahnuté farbivo Ultrafialové
Výbava Kľúčenka

Technická špecifikácia

Maximálna vzdialenosť dostreku 3 m
Kód:  PLG22_001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PL-SMPS-BL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17