Obnoviť stránku

Pixelová kapsička oranžová 06

Príslušenstvo k tovaru

Pixelová kapsička oranžová 06

Ak hľadáte novú peňaženku a chcete niečo naozaj originálne, tak pre vás máme úplnú novinku na našom trhu. Je ňou tzv. pixelová peňaženka. Spoločnosť PixelBags, ktorá sa preslávila výrobou pixelových batohov a peračníkov, teraz prichádza na trh s novými pixelovým peňaženkami.

Unikátna peňaženka totiž disponuje patentovaným panelom s veľkosťou 13 x 18 pixelových bodov, ktoré sú vyrobené zo silikónu. To znamená, že máte k dispozícii až 214 možností, ako môžete vyjadriť svoje myšlienky. Peňaženka je vyrobená z trendového strečového melange bavlneného materiálu. Spolu s touto unikátnou peňaženkou získate cca 60 farebných pixelov zadarmo, ktoré si môžete ľubovoľne rozmiestniť po pixelovej strane. Vytvoríte si tak vzhľad lahodiaci vášmu oku a aký nemá nikto z vášho okolia. Pre lepší vzhľad s viacerými detailmi si môžete zakúpiť ďalšie súpravy malých pixelov v 24 rôznych farbách a tvoriť tak nepreberné množstvo rôznych variantov.

Zapínanie zabezpečuje kvalitný zips a vo vnútri je dostatok miesta na drobné veci, ako sú vaše kreditné karty a peniaze, mobilný telefón, malý fotoaparát alebo kozmetické potreby.

Parametre a špecifikácia:

Farebný variant:
Oranžová

Hmotnosť (g):
76

Materiál:
Bavlna a silikón

Rozmery (Š x V x H cm):
11 x 15 x 3

Počet špuntov (Š x V):
13 x 18

Celkový počet pixelov na doske:
214

Veľkosť pixelov:
Malé (M)

Pixely v balení (štartovací balíček):
55 - 60 kusov

Kód:  SPT1010
Produktové číslo:  6955185803417

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02