Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Petzl Reactik + Coral

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Petzl Reactik + Coral

Inteligentná dobíjacia čelovka s technológiou Reactive Lightining a ovládateľná prostredníctvom inteligentného telefónu pomocou bluetooth. Outdoorovým nadšencom ponúka tento model kompaktné, ľahko pripojiteľné, inteligentné a dobíjacie riešenie svietidla na všetky aktivity. Aplikácia MyPetzlLight dovoľuje kontrolu stavu akumulátora, nastavenie výkonu za pochodu a zmenu režimu podľa aktuálnej aktivity. Profily prevádzky je možné si stiahnuť už dopredu pripravené, alebo si vytvoriť vlastné. Dobíja sa cez USB port. Umývateľný elastický remienok drží bezpečne aj pri prudkých pohyboch.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Reactive Lighting
  • Ovládanie porstredníctvom inteligentného telefónu pomocou bluetooth
  • Aplikácia MyPetzlLight dovoľuje široké možnosti nastavenia buď z pripravených profilov, alebo pomocou tvorby vlastných
  • Štyri nastavené profily: trailrunning, mountaineering, trekking, backpacking
  • Dobíjanie pomocou USB portu
  • Umývateľný elastický remienok drží aj pri prudkých pohyboch hlavy
  • Váha: 115 g
 
Kód:  SPTsc946
Produktové číslo:  3342540104693

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02