Obnoviť stránku

Petzl Actik CORE Black

4,9 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Petzl Actik CORE Black

Kompaktná outdoorová čelovka

Výkonná čelovka Petzl Actik CORE s kombinovaným svetlom a dosvitom až na vzdialenosť 95 metrov je ideálna pre outdoorové aktivity ako je horolezectvo, beh, trekking a turistika. Na výber máte široký alebo úzky reflektor pre svietenie na blízko či na diaľku. Čelovka je navyše vybavená červeným svetlom pre diskrétne nočné svietenie s funkciou núdzového blikania.


Kľúčové vlastnosti čelovky Petzl Actik CORE Black

  • Svietivosť 350 lm
  • Maximálny dosvit až 95 m
  • Reflexné prvky
  • 5 režimov osvetlenia: na blízko, pohyb, ďaleký dosvit, červené svetlo a červené blikanie
  • Integrovaná píšťalka
  • Kompatibilný s dobíjacím akumulátorom CORE
  • LED indikátor dobitia a zostávajúcej energie
  • Vodoodolná konštukcia

Výborná ergonómia

Vďaka plochému dizajnu a nízkej hmotnosti čelovku na hlave skoro neucítite. Elastický hlavový pásik s dvoma prackami umožní nastaviť dĺžku čelenky pre pohodlné nosenie. Vodotesné vyhotovenie umožní osvetlenie používať aj za nepriaznivého počasia. Zdroj svetla zabezpečuje dvojica bielych LED diód a jedna červená dióda.


Hybridný systém napájania

Pre vyššiu bezpečnosť je čelovka vybavená reflexnými prvkami a integrovanou núdzovú píšťalkou. Na napájanie môžete použiť 3 batérie AAA (nie sú súčasťou balenia) alebo akumulátor Core (súčasť príslušenstva), ktorý ľahko dobijete pomocou priloženého micro USB kábla. Na jedno nabitie získate energiu až na 160 hodín svietenia.


Kód:  SPTsc944
Produktové číslo:  3342540106628
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14