Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Penco sada 2020

Príslušenstvo k tovaru

Penco sada 2020

Prášková proteínová zmes Penco Green Protein s príchuťou čokolády je určená pre prípravu kokteilov s vysokým obsahom bielkovín. 26 g proteínov v jednej dávke je užitočné pre športovcov a pre rast a naberanie svalovej hmoty. Skladá sa zo sóje, bôb a celozrnnej ryže, všetko je doplnené o vodné riasy AlgaVia. Ďalej obsahuje 2 500 mg aminokyselín BCAA a 10 mg železa v jednej dávke. Komplex tráviacich enzýmov Opti-7 Digest potom skvele doplňuje uvedené zloženie. Ďalej sú pridané vitamíny B12 pre normálnu činnosť nervovej sústavy. Obsah balenia 1 000 ga zložením je vhodné tiež pre vegánov a vegetariánov.

Kľúčové vlastnosti proteínu Penco Green Protein

  • Zmes pre prípravu proteínového kokteilu s čokoládovou príchuťou
  • 26 g proteínov v jednej dávke
  • Skladá sa zo sóje, lupiny, celozrnnej ryže a je vhodné pre vegánov a vegetariánov
  • Komplex tráviacich enzýmov Opti-7 Digest
  • vitamín B12
  • Vodné riasy AlgaVia
  • 10 mg železa v jednej dávke
  • Obsah balenia 1 000 g

Odporúčané dávkovanie

Podľa intenzity záťaže a aktuálnej potreby bielkovín sa 45 g (3 odmerky) prášku rozmieša alebo rozmixuje, napr. šejkrom v 250 - 300 ml chladnej vody. Koktejl sa pripravuje bezprostredne pred spotrebou a pije sa niekoľko hodín po výkone, prípadne na noc ako druhá večera. Neprekračujte maximálnu doporučenú spotrebu 2 dávky, tj. 90 g denne. Dbajte na rôznorodú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl. V prípade akýchkoľvek ťažkostí po užití lieku prerušte jeho užívanie.

Nutričné hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g

Energetická hodnota: 1550 Kj / 367 kcal
Bielkoviny: 58 g
Sacharidy: 22 g
- z toho cukry: 8 g
Tuky 3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,5 g
Vláknina: 10 g
Soľ: 0,1 g

alergény:
Sója, vlčí bôb.

zloženie:
zmes rastlinných proteínov (sójový izolát 51%, Lupinová koncentrát 9%, instantné celozrnná ryža 5%, proteín z rias AlgaVia Proteín 3%), kakaový prášok, trstinový cukor, instantná zmes voľných vetvených aminokyselín BCAA 5% (L-leucín, L- valín, L-izoleucín, 2: 1: 1, emulgátor: sójový lecitín do 2%), inulín 5%, emulgátor: sójový lecitín, vitamínová zmes (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý , riboflavín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotín, kyanokobalamín), slnečnicový olej, Opti-7-Digest 0,1% (zmes rastlinných enzýmov amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, proteáza, papain, bromelain ), sladidlo: steviol-glykozid, fumarát železnatý, antioxidanty: vitamín E (DL -? - tokoferyl-acetát) a vitamín C (L-askorbyl-6-palmitát).

Aminokyseliny Penco BCAA Liquid 1000 ml čerešňa

Mimoriadne silné aminokyseliny BCAA LIQUID Penco odporúčame pre zvýšenie výkonu pri  nadmernej aeróbnej záťaži a pri vytrvalostných športoch.   BCAA sú obohatené taurínom, ktorý znižuje pocit únavy a predlžuje dobu športového výkonu. Nespornou výhodou je urýchlenie regenerácie svalov po športovom výkone. Zároveň svaly chráni a podporuje tvorbu nových svalov. Aminokyseliny BCAA si ľudské telo nedokáže samo vytvoriť, preto je potrebné ho pri náročnom športovom výkone dopĺňať v prirodzenej strave alebo pomocou doplnku stravy BCAA LIQUID, ktorý dodáva aminokyseliny v ideálnom fyziologickom pomere 2: 1: 1.

Kľúčové vlastnosti aminokyselín BCAA LIQUID čerešňa

  • 6000 mg kvalitných aminokyselín v 100 ml
  • Ideálny fyziologický pomer 2: 1: 1
  • Obohatený o taurín oddiaľujúci pocit únavy
  • Zvyšujú výkon pri vytrvalostných športoch
  • Urýchľujú regeneráciu po športovom výkone
  • Doplněn o vitamin B6
  • Bez pridaných cukrov
  • čerešňová príchuť
  • Obsah balenia 1000 ml - 50 dávok

Nutričné hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g

Energetická hodnota: 102 Kj
Bielkoviny: 6 g
Sacharidy: <0,1 g
- z toho cukry: 0 g
Tuky: <0,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Soľ: 0 g

Odporúčané dávkovanie a nutričné hodnoty

Jednorázovo 1 -3 odmerky po 20 ml
Možno vypiť bez riedenia alebo s vodou
100 ml liquid obsahuje:
4000 mg BCAA (2: 1: 1)
2000 mg taurínu
10 mg vitamínu B6
Bielkoviny 6 g
Sacharidy 0,1 g
Energetická hodnota 102 kJ
zloženie:
Voda čistená, L-leucín, taurín, L-izoleucín, L-valín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma, konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, sladidlá: sukralóza a Acesulfám K, vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), prírodné farbivo kyselina karmínová

Energetický gél Penco Energy gel LONG TRAIL

Keď potrebujete počas veliké fyzickej aktivity alebo športového výkonu udržať hladinu sacharidov, je energetický gél Penco Energy gel LONG TRAIL pre vás tým pravým. Obsahuje unikátnu disacharid Palatinosa s nižším glykemickým indexom, ktorý zabezpečí postupné uvoľňovanie energie. Navyše gél Penco Energy neobsahuje žiadne zahusťovadlá. Gél je naporciované v jednorazových vrecúškach, ktoré šetria životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti energetického gélu Penco LONG TRAIL pomaranč

  • Obsahuje unikátnu disacharid Palatinosa
  • Gél Penco dokáže udržať hladinu sacharidov počas veliké fyzickej aktivity
  • Obsahuje originálny zmes maltodextrínov a jednoduchých cukrov
  • neobsahuje zahusťovadlá
  • Súčasťou gélu Penco sú aj ióny draslíka a sodíka
  • Naporciované v jednorazových vrecúškach
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Príjemná pomarančová príchuť

účinok:
Pre dobrý výkon je dôležité spomalenie úbytku sacharidových zásob, a práve s tým pomáha Penco ENERGY GEL LONG. Unikátny energetický gél, založený na kombinácii sacharidov, elektrolytov a vitamínu E. Navyše obsahuje Palatinosa pre postupné uvoľňovanie energie počas dlhotrvajúcich športových výkonov.

Aktívne látky:

  • Izomaltulóza Palatinose TM je prírodná látka, pomaly stráviteľný sacharid s nízkym glykemickým indexom. Svalom a mozgu poskytuje rovnaké množstvo energie ako sacharóza alebo glukóza, ale v dlhšom časovom intervale.
  • Ióny sodíka a draslíka dopĺňajú minerály, stratené potem počas náročného výkonu.
  • Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, ktorého nebezpečenstvo hrozí najmä pri extrémnej fyzickej záťaži.

Neobsahuje pridaná zahusťovadlá.

dávkovanie:
Gél je vhodné brať 5-10 minút pred výkonom k doplneniu zásob glykogénu, ďalej každých 30 minút pri záťaži a ihneď po výkone pre skrátenie doby regenerácie organizmu. Každých 30 minút vytlačíme do úst obsah sáčku a zapijete ho vodou alebo veľmi zriedeným hypotonickým nápojom (200-300 ml).

zloženie:
Maltodextríny 44%, voda, isomaltulóza * (Palatinose TM) 10%, glukóza, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, citran draselný, citran sodný, morská soľ, aróma (antioxidant E 392), farbivo: beta karotén, konzervačné látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL -? - tokoferylacetát).

Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 367 kcal (1 536,56 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 58 g
Sacharidy 22 g
Cukry 8 g
Tuky 3 g
Nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Vláknina 10 g
Soľ 0,1 g
Kód:  SPTpen0039S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06