Obnoviť stránku

Overade Black L-XL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Overade Black L-XL

Páči sa vám jazda na bicykli, korčuľovanie alebo skateboarding a neustále vyriešite problém skladovania prilby po jazde, nie utrácať príliš veľa miesta? Takže s touto praktickou sklopnou helmou Overad sa váš problém vyrieši. V zloženom stave pohodlne zapadá do kabelky pre ženy . Prilbu možno pohodlne sklopiť pomocou otočných a ohybných kĺbov, ktoré sú zaistené vysokokvalitným západkovým systémom, aby sa zabránilo neželanému zloženiu.

Hlavné výhody

  • ľahké zloženie
  • vysoký odpor
  • Vetracie otvory
  • nastaviteľná dĺžka popruhov
  • veľkosť: L - XL (59 - 62 cm)

Prilba 14 má vetracie otvory, upevňovacie prostriedky popruhu s nastaviteľnou dĺžkou na uloženie prilby v oblasti hlavy, tiež majú panely EPS na absorpciu nárazov a ABS konštrukciu pre vysokú pevnosť a trvanlivosť prilby počas pádu. Budete tiež oceniť dodávané podložky, ktoré sa prispôsobia rôznym rozmerom hlavy. K dispozícii je tiež ochranná schránka na prepravu a skladovanie.Prilba zodpovedá bezpečnostnému štandardu CEEN1078. Premýšľajte o svojej bezpečnosti s touto helmou v športe alebo napríklad pri jazde na bicykli do práce.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Muža, Ženu

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  SPT22298
Produktové číslo:  3760230430011

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19