Obnoviť stránku

Osprey Mutant 38 II M/L Blue Fire

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Mutant 38 II M/L Blue Fire

Vychutnajte si možnosť využiť tento ultra ľahký lezecký batoh špeciálne navrhnutý pre horolezcov a športových nadšencov. Vďaka využitému materiálu, ktorý má veľmi nízku hmotnosť, je športový batoh Osprey Mutant 38 Ii Blue Fire M/L naozaj pevný a môže byť využívaný v extrémnych podmienkach. Zadná strana batoha je čalúnená a ramenné popruhy sa dajú ľahko nastaviť, čo umožňuje nositeľovi užívať si maximálneho komfortu pri nosení a takmer zabudnúť na fakt, že má na chrbte batožinu. Vďaka možnosti odopnúť bedrový pás prejde váš športový batoh odtučňovacou kôrou a zníži tak svoju hmotnosť – toto oceníte najmä pri lezení.

Kľúčové vlastnosti turistického batoha Osprey Mutant 38 Ii Blue Fire M/L unisex

  • Kompatibilný s rezervoármi Hydraulics and Hydraulics LT
  • Dvojitá predné slučka ponúka flexibilnej možnosti uchytenia
  • Bedrový pás s pútkami na výstroj
  • Špeciálny priestor na uloženie helmy
  • Spevnený trojbodový závesný systém
  • Postranný systém na nesenie lyží
  • Hrudný popruh s píšťalkou pre prípad núdze

Športový batoh Osprey Mutant 38 – partner pre lezenie i turistiku

V zime príde vhod vyberateľný chrbtový panel, ktorý je potiahnutý látkou nezachytávajúcou sneh. Praktické sú tiež pútka po stranách, umožňujúce pripevnenie popruhu na lyže a dva ToolLock úchyty na cepíny. Hlavné vrecko s vystuženým dnom s objemom 38 litrov poskytne dostatočný priestor pre uloženie všetkého potrebného. Horná chlopňa FlapJacket umožňuje uzavretie batoha aj po odobratí vrchlíka. Všetky pracky na batohu Osprey sú upravené tak, aby sa s nimi dalo manipulovať v rukaviciach.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 0 "

Hmotnosť

Hmotnosť 1,28 kg

Využitie

Využitie Turistické
Športové aktivity Horolezectvo

Výbava

Prístup Spredu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Bedrový pás, Pútko na pripevnenie príslušenstva, Kompresné popruhy, Popruhy na lyže/snowboard
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vystužený chrbát, Píšťalka, Kompatibilný s vodným rezervoárom, Horné veko

Rozmery (V × Š × H)

Výška 73 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 30 cm

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPTOSP210
Produktové číslo:  845136075238
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11