Obnoviť stránku

Osprey Mutant 28 dyno green M/L

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Mutant 28 dyno green M/L

Vychutnajte si možnosť využiť tento ultra ľahký batoh pre horolezcov a športových nadšencov. Vďaka využitému materiálu, ktorý má veľmi nízku hmotnosť a je naozaj pevný môže byť tento batoh využívaný v extrémnych podmienkach.

Zadná strana batohu je vystužená a ramenné popruhy sa dajú ľahko nastaviť. Čo umožňuje nositeľovi užívať si maximálneho komfortu pri nosení a takmer zabudnúť na fakt, že má na chrbte batožinu. Vďaka možnosti odopnúť bedrový pás a horné veko prejde váš batoh odtučňovacou kúrou a zníži tak svoju hmotnosť. Hlavné vrecko s objemom 28 litrov poskytne dostatočný priestor pre uloženie všetkého potrebného. Na prednej strane batohu nájdete miesto pre uloženie cepínu alebo lana.

Hmotnosť:
960 gramov

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny batoh pre horolezcov
  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Využitý bol pevný materiál
  • Veľké vrecko s objemom 28 litrov
  • Na prednú stranu možno pripnúť dôležitý materiál

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Hmotnosť

Hmotnosť 0,96 kg

Využitie

Využitie Turistické
Športové aktivity Horolezectvo, Lyžovanie

Výbava

Prístup Spredu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Bedrový pás, Pútko na pripevnenie príslušenstva, Kompresné popruhy, Popruhy na lyže/snowboard
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vystužený chrbát, Píšťalka, Kompatibilný s vodným rezervoárom, Horné veko

Rozmery (V × Š × H)

Výška 56 cm
Šírka 30 cm
Dĺžka/hĺbka 30 cm

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPT3190
Produktové číslo:  877257036447
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06