Obnoviť stránku

Osprey Flap Jill Courier twilight blue

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Flap Jill Courier twilight blue

Hľadáte tašku, ktorá je dostatočne praktická a zároveň dobre vyzerá? Nech sa páči! Flap Jill Courier je navrhnutá tak, aby zodpovedala náročným požiadavkám žien a dievčat, zároveň toho veľa vydrží a vďaka užitočným prvkom šetrí váš čas. Flap Jill Courier je jednoducho ideálny spoločník na výpravu do mestskej džungle.

Flap Jill Courier si zamilujete, pretože:

  • Je navrhnutá špeciálne pre ženy
  • Je ľahučká – váži len 760 gramov
  • Má presne na chlp maximálne rozmery príručnej batožiny v EÚ
  • Má zabudované vrecko na váš laptop
  • Na lepšiu stabilitu pri pohybe disponuje odnímateľným bedrovým pásom
  • Konečne budete mať poriadok vo svojich veciach

Štýlovo a prakticky

Hoci Flap Jill Courier je taška navrhnutá tak, aby sa vám páčila, prichádza s množstvom praktických prvkov, ktoré majú za úlohu uľahčiť vám život. V prvom rade ide o odnímateľný bedrový pás, ktorý zaistí potrebnú stabilitu počas jazdy na bicykli alebo napríklad v rušnom prímestskom autobuse. Poklop tašky uzatvára inteligentne navrhnutá pracka, vďaka ktorej sa k svojim veciam ľahko dostanete a súčasne zabráni nebezpečenstvu toho, že by vám niečo vypadlo. Vnútri tašky nájdete priestranné vrecko na svoj notebook a niekoľko vreciek, kam môžete uložiť svoje každodenné nevyhnutnosti a mať ich prehľadne usporiadané. Karabína na kľúče ukáže stopku zbesilému šmátraniu vo chvíľach, kedy na to naozaj nemáte čas. O vašu bezpečnosť sa postarajú reflexné prvky na vonkajšej strane tašky a aj pútko na upevnenie cyklistického svetla. Taška Flap Jill Courier posúva slovo praktickosť na ďalší level.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Hmotnosť

Hmotnosť 0,76 kg

Objem

Objem 17 l

Využitie

Využitie Mestské, Športové

Určenie

Určenie Dámske

Spôsob nosenia

Spôsob nosenia Na ramene
Kód:  SPT3180tb
Produktové číslo:  845136016255
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14