Obnoviť stránku

Optimus Nova

Garancia najlepšej ceny
176,09 €

Optimus Nova

Na vašich výletoch v prírode vám iste príde vhod Optimus multifunkčný horák Nova od spoločnosti Optimus. Jeho výkon 2850 wattov dokáže priniesť 1 liter vriacej vody za 3,5 minúty. To všetko je vďaka technológii rýchločinného horáka, samopreplachovacej  hliníkovej pumpe a integrovanej magnetickej čistiacej ihly. Ako palivo sa používa  technický benzín, petrolej, nafta, tryskové palivo alebo Optimus Arctic fuel pre extrémne podmienky. Pri plnom výkone môže fungovať až 150 minút. 

Balík obsahuje horák, čerpadlo, závetrie, multikľúč, náhradné diely a mazivo. Vďaka svojej konštrukcii môže byť varič Nova ľahko zložený do kompaktných rozmerov a potom uložený so všetkým príslušenstvom v praktickom prípade. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný viacpalivový varič
  • Čas uvedenia 1 l vody do varu: 3,5 minúty
  • Výkon (kvapalné palivo): 2850 W
  • Rozmery: 14 × 8 × 6,5 cm
  • Hmotnosť: 460 gramov

Parametre a špecifikácia

Typ variča

Typ variča Benzínový

Palivo

Typ spojenia Závit
Kód:  SPT15782
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391812000825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02