Obnoviť stránku

Opinel, VR N°08 Carbon

4,2 8 hodnotení
10,90 €

Opinel, VR N°08 Carbon

Patríte do skupiny vyznávačov zatváracích nožov? Ak vyžadujete skutočnú kvalitu, tento výrobok by vám zaručene nemal chýbať. Staňte sa hrdým majiteľom naozaj precízne spracovaného noža. Záštitu dostala renomovaná francúzska spoločnosť Opinel a stala sa tak ikonou takýchto produktov. Do povedomia širokej verejnosti sa dostala hlavne vďaka prepracovanému dizajnu a vysokej kvalite použitých materiálov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kvalita použitých materiálov
  • Rukoväť z bukového dreva
  • Patentovaná dvojfunkčná poistka VIROBLOC proti zatvoreniu aj otvoreniu noža
  • Materiál čepele je z uhlíkovej ocele
  • Nádherný dizajn noža

Patentovaná poistka

Tento zatvárací nôž je vyrobený z uhlíkovej ocele, ktorá vydrží vysokú ostrosť naozaj dlhé roky. Rukoväť noža je vyrobená z tvrdého bukového dreva, ktoré pochádza z veľkej väčšiny priamo z Francúzska. Vďaka svojmu prepracovanému tvaru vám rukoväť dokonale padne do ruky a dá vám väčšiu istotu pri používaní noža. Mechanizmus otvárania je čisto manuálna záležitosťou. Pred nechceným otvorením alebo zatvorením napomáha bezpečnostná poistka VIROBLOC (VRI). Vo svojej podstate je systém poistky veľmi jednoduchý a úplne plní svoj účel. Rozhodne sa vám tak nestane, že by došlo k nechcenému otvoreniu, či zatvoreniu.
Upozornenie pre budúcich majiteľov: U nožov s uhlíkovou čepeľou je potrebné počítať s tým, že oceľ môže časom zčernať alebo mierne hrdzavieť. Tomu sa však dá predísť zaostrovaním čepele po každom použití.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 47 g

Rozmery

Celková dĺžka 192 mm
Dĺžka čepele 85 mm

Materiál

Materiál čepele Nehrdzavejúca oceľ

Počet funkcií

Počet funkcií 1

Celková dĺžka

Dĺžka 19,2 cm

Použitie

Použitie Cestovný

Čepeľ

Dĺžka čepele 8,5 cm
Dĺžka 19,2 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 47 g

Funkcie

Počet funkcií 1
Funkcie Nôž

Typ

Typ Zatvárací nôž

Vlastnosti

Materiál čepele Nehrdzavejúca oceľ
Materiál rukoväti Drevo
Kód:  SPT3825
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  312384113080

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19