Obnoviť stránku

Tatonka One day, olive

5 1 hodnotení

Tatonka One day, olive

Chystáte sa prespať u kamaráta alebo na víkendový pobyt v penzióne a neviete, kam uložiť svoje kozmetické potreby? Ideálnym pomocníkom je v takejto situácii toaletná taška Tatonka One Day. Taštička má praktický tvar a vnútorné oddelenie s malými vreckami, kam môžete uložiť drobné predmety. Prenášanie je jednoduché vďaka malému pútku.

Kľúčové vlastnosti puzdra Tatonka One day

  • Praktická toaletná taška
  • Vnútorné oddelenie s malými vreckami
  • Pútko na nosenie
  • Vystužené dno
  • Materiál T-Square Rip/450 HD Polyoxford

Puzdro Tatonka One day sa zmestí do akejkoľvek batožiny

Puzdro Tatonka One day na hygienické potreby má štýlovú olivovú farbu a je vyrobené z kvalitného textilného materiálu T -Square Rip/450 HD Polyoxford.vystužené dno, ktoré skvele drží tvar. Vďaka svojim rozmerom – 13 × 23 × 8 cm a nízkej hmotnosti 85 gramov sa taška zmestí aj do tej najmenšej cestovnej batožiny.

Rozmery:
13 × 23 × 8 cm

Hmotnosť:
85 g

Kód:  SPTif2132
Produktové číslo:  4013236089806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07