Obnoviť stránku

Omron Zero

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Omron Zero

Omron Zero sú smartwatch vhodné pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na každodenné aktivity. Na zápästí bude vynikať ich čierna farba puzdra. Pri výrobe remienka bol použitý materiál silikón. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,89 " pre vás zobrazí rôzne informácie.

Smart hodinky Omron Zero – hlavné parametre

Omron Zero sú inteligentné hodinky, ktoré vám vždy pomôžu

Omron Zero môžu komunikovať s operačným systémom Android a iOS s pomocou Bluetooth. Kapacita batérie inteligentných hodiniek by mala stačiť pri bežnom používaní aspoň na 336 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú práve vtedy, keď vyrazíte von.

Smart hodinky vám zlepšia formu

Omron Zero sa hodia na sledovanie vašich športových aktivít, ako je fitness a chôdza. Funkcia na meranie tepu je navyše zárukou pre lepší prehľad o tréningovej zóne pohybu a pomáha vám k zefektívneniu vašich športových aktivít. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky vďaka tvorbe zaujímavých štatistík.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,89 "
Typ displeja LCD

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Silikón
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 115 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Fitness, Chôdza
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií
Smart funkcie Dátum, Kalendár

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)
Kód:  OMRON1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11