Obnoviť stránku

Nutrend Voltage Energy Cake, 65 g, lieskový oriešok

5 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,69 €

Nutrend Voltage Energy Cake, 65 g, lieskový oriešok

Chystáte sa na veľký športový výkon alebo potrebujete len rýchlo doplniť energiu? To bude energetická tyčinka Nutrend Voltage Energy Cake s príchuťou lieskového orieška tým pravým pre vás. Tyčinka je vyrobená na báze obilných vločiek. Obsahuje sacharidy s rýchlym vstrebávaním, ktoré okamžite doplnia energiu aj sacharidy s postupným uvoľňovaním glukózy. Je obohatená o vitamíny E, C a zinok. Energetická tyčinka je vhodná pre doplnenie energie pred a v priebehu dlhodobej fyzickej aktivity. Tyčinka nie je vhodná pre deti do 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti energetickej tyčinky Nutrend Voltage Energy Cake – lieskový oriešok

  • Tyčinka na báze obilných vločiek
  • Obsahuje izomaltulózu (Palatinose)
  • Obohatená o vitamíny E, C a zinok
  • Energetická tyčinka Nutrend Voltage Energy Cake zasýti a doplní energiu
  • S príchuťou lieskového orieška
  • Hmotnosť 65 g

Zloženie:
glukózový sirup, fruktózovo-glukózový sirup, arašidy, krém s lieskovými orieškami (cukor, palmový a bambucký olej, sušená srvátka, lieskové orechy, kakao, emulgátor sójový lecitín, aróma), ovsené otruby, ryžovo-zemiakový extrudát (ryža, zemiaková múka, cukor, pšeničná vláknina, červená repa), ryžová múka, izomaltulóza – Palatinose (je zdrojom fruktózy a glukózy), sójové vločky, rastlinný tuk (palmových jadier, palmový, bambucký), sušené plnotučné mlieko, emulgátor repkový lecitín, zvlhčovadlo glycerín, antioxidant zmes prírodných tokoferolov, glukonát zinočnatý, konzervant kyselina sorbová, kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferylacetát.

Zoznam alergénov:
arašidy, srvátka, lieskové orechy, sójový lecitín, ovsené otruby, pšeničná vláknina, sójové vločky, mlieko
Môže obsahovať stopy iných druhov orechov a sezamu.

Nutričné hodnoty v 1 tyčinke (65 g):
1 152 kJ/274 kcal, tuky 10,5 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 3,7 g) sacharidy 38,5 g (z toho cukry 16,3 g), vláknina 2,4 g, bielkoviny 5,2 g, soľ 0,05 g, vitamín C 12,3 mg = 15 % *, vitamín E 2 mg = 17 % *, zinok 2,6 mg = 26 % *
* Referenčná hodnota príjmu
Soľ je v potravine obsiahnutá výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.

Zloženie

Glukózový sirup, fruktózo-glukózový sirup, arašidy, krém s lieskovými orieškami 8,5 % (cukor, palmový a bambucký olej, sušená srvátka, lieskové orechy 3 %, kakao, emulgátor slnečnicový lecitín, aróma), ovsené otruby 8 %, ryžovo-zemiakový extrudát (ryžová múka, zemiaková múka, cukor, pšeničná vláknina, červená repa), ryžová múka, izomaltulóza 7 % – Palatinose™ (je zdrojom fruktózy a glukózy), sójové vločky, rastlinný tuk (palmojadrový, palmový, bambucký), sušené plnotučné mliekoemulgátor repkový lecitín, zvlhčujúca látka glycerín, antioxidant zmes prírodných tokoferolov, glukonát zinočnatý, konzervant kyselina sorbová, kyselina L-askorbová. Môže obsahovať stopy aj iných druhov orechov a sezamu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Energetické
Doba použitia Počas tréningu, Celodenný
Denná doba Denný

Príchuť

Príchuť Lieskový orech

Hmotnosť

Hmotnosť 65 g

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 8 g
Sacharidy 59,3 g
Cukry 25,1 g
Tuky 16,2 g
Nasýtené mastné kyseliny 5,7 g
Vláknina 3,6 g
Soľ 0,07 g

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 422 kcal (1 766,83 kJ)

Alergény

Výrobok obsahuje alergény Mlieko a výrobky z neho, Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda), Podzemnica olejná (arašidy) a výrobky z nej, Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
Kód:  SPTnut0263
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VM-034-65-LO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07