Obnoviť stránku

Nutrend VAN FLEXIT GOLD DRINK 400 g, pomeranč + FLEXIT GOLD GEL 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrend VAN FLEXIT GOLD DRINK 400 g, pomeranč + FLEXIT GOLD GEL 100 ml

Nutrend FLEXIT PACK predstavuje dva špičkové produkty kĺbovej starostlivosti pre aktívny pohyb . Nutrend FLEXIT GOLD DRINK je vysoko kvalitný instantný nápoj s obsahom deviatich účinných látok, vyhľadávaný nielen športovcami pri ťažkostiach pohybového aparátu a na podporu aktívneho pohybu. Druhým je Nutrend FLEXIT GOLD GEL, rýchlo vstrebateľný masážny prípravok, ktorý poskytuje starostlivosť v oblasti namáhaných svalov, šliach a kĺbov.

Nutrend FLEXIT GOLD DRINK:
Obsahuje rybí kolagénový peptid Naticol, Glukosamín, Chondroitín, MSM (metylsulfonylmetán), vitamín C, extrakt Boswellia serrata, kyselina hyalurónová, vitamín B6 a vitamín D.

Nutričné hodnoty v 100 ga (v 20 g):
Vitamín C 500 mg = 625 % * (100 mg = 125 %) *
Vitamín B6 25 mg = 1 786 % * (5 mg = 357 %) *
Vitamín D 37,5 µg = 750 % * (7,5 µg = 150 %) *
Kolagénna bielkovina 45 000 mg (9 000 mg)
Chondroitín sulfát 6 000 mg (1 200 mg)
Glukosamín sulfát 7 500 mg (1 500 mg)
Methyl sulfonyl metán (MSM) 1 500 mg (300 mg)
Extrakt Boswellia serrata 1000 mg (200 mg)
Kyselina hyalurónová (sodná soľ) 100 mg (20 mg)
* Referenčná hodnota príjmu

dávkovanie:
3/4 odmerky: cca 20 g
Pomer riedenia: 20 g na 250 – 300 ml vody
Dávku 20 g rozmiešajte v 250 – 300 ml vody. Užite ráno na lačno. Dbajte na zvýšený príjem tekutín! Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Upozornenie:
Výživový doplnok so sladidlami. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí! Chráňte pred teplom, mrazom a vlhkosťou. Po otvorení skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 2 mesiacov. Pred použitím dózu pretrepte.

Nutrend FLEXIT GOLD GÉL:
Obsahuje Glukosamín, Chondroitín, MSM (metylsulfonylmetán), Boswellia serrata, eukalyptový a cédrový olej a mentol.

Spôsob použitia:
2× - 3× denne vmasírujte primerané množstvo gélu do pokožky v oblasti kĺbov a chrbtice.

Upozornenie:
Prípravok je určený na vonkajšie použitie. NEUŽÍVAŤ VNÚTORNE! Uchovávajte mimo dosahu detí. Neaplikujte na porušenú pokožku (odierky, otvorené rany). Zabráňte kontaktu s očnou sliznicou. Nie je vhodné pre deti a osoby mladšie ako 18 rokov. Skladujte pri teplote od 5 – 25 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom.

Obsah sady:
1× Nutrend FLEXIT GOLD DRINK, 400 g, pomaranč
1× Nutrend FLEXIT GOLD GÉL, 100 ml

Zloženie

FLEXIT GOLD DRINK príchuť pomaranč - kolagénna bielkovina (hydrolyzovaný rybí kolagén 22,5% - Naticol®, hydrolyzát bravčovej želatíny), maltodextrín, glukosamín sulfát draselná soľ (pôvod kôrovce), chondroitín sulfát, regulátor kyslosti kyselina citrónová, aróma, MSM (metylsulfonylmetán), extrakt Boswellia serrata (20% beta boswellových kyselín, 10% acetyl – keto – beta – boswellová kyselina) – Boswellin® PS, regulátor kyslosti kyselina jablčná, kyselina L – askorbová (vitamín C), stabilizátory akáciová a xantánová guma, protispekavé látky fosforečnan vápenatý a oxid kremičitý, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, kyselina hyalurónová (sodná soľ), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), cholekalciferol (vitamín D), farbivo beta karotén. Alergény sú zvýraznené v zložení. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny.

FLEXIT GOLD GÉL - Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Lecitín, Sodium Acrylates Copolymer, Glukosamine Sulfate, Dimetyl Sulfone, Sodium Chondroitín Sulfate, Boswellia Serrata Extract, Vanillyl Butyl Ether, Metylsalicylát, Mentol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Limonene.

Kód:  SPTnut11410
Produktové číslo:  8594014860405
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02