Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrend Taurine, 120 kapsúl,

4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
8,99 € 9,70 €

Nutrend Taurine, 120 kapsúl,

Športovci a priaznivci kulturistiky trénujúcich s vysokou intenzitou potrebujú dostatočný príjem aminokyselín, ktoré sú základným stavebným kameňom každej bielkoviny. Taurín potom podporuje znižovanie miery únavy a pomáha telu pri stavoch vyčerpania. Taurín vo forme tabliet je vhodný predovšetkým na doplnenie energie pred náročným cvičením. Obsah taurínu v jednej kapsule je 1 000 mg. Praktické balenie 120 kapsúl vám vystačí na dlhú dobu a použitie je veľmi jednoduché.

Kľúčové vlastnosti Aminokyselín Nutrend Taurine 120 kapsúl

  • Taurín vo forme želatínových kapsúl
  • Doplnenie energie pred fyzickým výkonom
  • Znižuje mieru únavy
  • Pomáha pri pocitoch vyčerpania
  • V každej tablete 1 000 mg taurínu
  • Obsah balenia 120 kapsúl

Odporúčané dávkovanie

Na podporu fyzického výkonu použite 1 až 2 kapsule cca 30 minút pred tréningom. Je možné použiť aj 1 až 2 kapsule po tréningu. Maximálna denná dávka sú 2 kapsule. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Podľa odporúčaného dávkovania prehltnite kapsle a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte! Po otvorení skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 3 mesiacov.

Nutričné ??hodnoty, výživové údaje a zloženie v 100 g

Taurín:
89,3 g

Zloženie:
Taurín, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý).

Parametre a špecifikácia

Účinná látka

Účinná látka Taurín

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Kód:  SPTnut0115
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594073171030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14