Obnoviť stránku

Nutrend Protein Pancake, 750 g, čokoláda+kakao + 10 x 50 g čokoláda+kakao ZDARMA

Príslušenstvo k tovaru

Nutrend Protein Pancake, 750 g, čokoláda+kakao + 10 x 50 g čokoláda+kakao ZDARMA

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Nutrend Protein Pancake

Čokoláda + kakao, 750 ga 10 × 50 g

Nutrend Protein Pancake predstavuje instantná zmes na prípravu lahodných palaciniek s čokoládovo-kakaovou príchuťou, ktorá je vhodná predovšetkým pre športovcov. Je tvorená srvátkovým proteínovým koncentrátom a izolátom mliečnych bielkovín, okrem toho obsahuje ryžovú aj pohánkovú múku. Naproti tomu je bez lepku, konzervantov i farbív. V 100 g zmesi Nutrend Protein Pancake sa ukrýva 44 g bielkovín a 6,8 g vlákniny. Iste vás poteší aj veľmi jednoduchá príprava palaciniek, ktorá zahŕňa iba zmiešaní s vodou a následné opečenie cesta na panvici. Súčasťou sady je pritom 750g balenie a 10 menších balení po 50 g.

Kľúčové vlastnosti palaciniek Nutrend Protein Pancake

  • Instantná zmes na prípravu palaciniek
  • S čokoládovo-kakaovou príchuťou
  • Veľmi jednoduchá príprava
  • V 100 g sa ukrýva 44 g bielkovín
  • Palacinky obsahujú srvátkový proteínový koncentrát a izolát mliečnych bielkovín
  • Súčasťou je aj ryžová a pohánková múka
  • V sade je 750g balenie a 10 balení po 50 g

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

Srvátkový proteínový koncentrát 19% (obsahuje slnečnicový lecitín a protispekavé látky fosforečnan vápenatý), izolát mliečnych bielkovín 19%, ryžová múka, pohánková múka, sušený vaječný bielok, sušené plnotučné mlieko, kakao, inulín, zmes akáciové gumy a bezlepkové pšeničnej vlákniny, kypriaci látka hydrogénuhličitan sodný, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, chlorid sodný, aróma, sladidlo sukralóza.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1516 Kj / 359 Kcal
Tuky: 4,8 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 3 g
Sacharidy: 31,5 g
– z toho cukry: 6,1 g
Bielkoviny: 44 g

Vláknina: 6,8 g
Soľ: 1 g

Príprava a dávkovanie

Rozmiešajte 50 g prášku (2,5 odmerky) v 100 ml vody, než vznikne hladké cesto. To zmažte po oboch stranách na horúcej panvici. Palacinky v dávke 50 g si môžete vychutnať ako desiatu v dopoludňajších aj popoludňajších hodinách. Dodržujte 60 minút odstup od bežnej stravy.

Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 359 kcal (1 503,06 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 44 g
Sacharidy 31,5 g
Cukry 6,1 g
Tuky 4,8 g
Nasýtené mastné kyseliny 3 g
Vláknina 6,8 g
Soľ 1 g
Kód:  SPTnut0076s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03