Obnoviť stránku

Nutrend Neocarnitargin so ženšenom, 500 ml

15,90 €

Nutrend Neocarnitargin so ženšenom, 500 ml

Nutrend Neocarnitargin so ženšenom predstavuje preverenú kombináciu účinných látok vo forme spaľovača tukov. Ide o tekutú formu karnitínu, ktorý je vhodný aj pre starších ľudí, vegetariánov i vegánov. Jeho určenie je najmä pre menej aktívnych jedincov a osoby, ktoré sú dlhodobo pod fyzickým alebo psychickým vypätím. Doplnok stravy je obohatený horčíkom pre normálnu činnosť nervovej sústavy. Nechýba v ňom ani L-arginín, L-glycín či vitamín B6, ktorý pomáha pri únave a vyčerpaní a prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu. Pýši sa aj obsahom ženšenu. Objem 500 ml.

Kľúčové vlastnosti Nutrend Neocarnitargin so ženšenom

  • Nutrend Neocarnitargin so ženšenom je tekutý spaľovač tukov vhodný pre starších ľudí, vegánov a vegetariánov
  • Určený je najmä pre ľudí, ktorí sa nevenujú športovej aktivite, alebo športujú len rekreačne
  • Obsahuje látky ako horčík, ženšen a vitamín B6
  • Disponuje efektívnou využiteľnosťou s organizmom

Nutričné hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota: 75 kJ/18 kcal
Tuky: 0 g
Sacharidy: 0 g
Vláknina: 0 g
Bielkoviny: 3 g
Soľ: 0 g
L-karnitín: 2 000 mg
L-arginín: 667 mg
Glycín: 333 mg
Extrakt ženšenu: 260 mg
Vitamín B6: 13,3 mg = 950 % *
Horčík: 83,3 mg = 22 % *
* Referenčná hodnota príjmu

Dávkovanie:
2-krát denne 15 ml nalačno. Prvú dávku ráno pred raňajkami, druhú pred obedom alebo 30 minút pred fyzickou aktivitou. Nepoužívajte večer pred spaním. Je možné užiť jednorázovo 30 ml 1× denne, najlepšie ráno pred raňajkami. Maximálna denná dávka je 3× 15 ml. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie:
Určené na priamu konzumáciu alebo na zriedenie obsahu odmerky s vodou alebo športovým nápojom. Pred použitím pretrepte. Prirodzenou vlastnosťou výrobku je hnednutie, ktoré nie je chybou. Na prípravu nie sú vhodné mliečne alebo alkoholické nápoje. Po otvorení skladujte pri teplote 10 °C a spotrebujte do 30 dní.

Upozornenie:
Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu detí. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, chráňte pred mrazom.

Zloženie:
Voda, L-karnitín, regulátor kyslosti kyselina jablčná, L-arginín, citronan horečnatý, regulátor kyslosti kyselina citrónová, glycín, extrakt ženšenu (2,2 – 3 % ginsenoidov), konzervant sorban draselný, aróma, konzervant benzoan sodný, sladidlá acesulfam K a sukralóza, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Nápoj

Balenie

Objem 500 ml
Kód:  SPTnut0130
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594014867145
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16