Obnoviť stránku

Nutrend N1 10× 17 g, magic citrus

4,7 16 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Nutrend N1 10× 17 g, magic citrus

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Nutrend N1

Magic citrus, 10× 17 g

Nutrend N1

Anabolizér Nutrend N1 predstavuje špeciálne zostavenú zmes určenú pre športovcov. Užíva sa pred tréningom a vhodný je predovšetkým pri intenzívnych športových aktivitách.

Nutrend N1 obsahuje L-arginín, beta-alanín, kreatín, L-tyrozín, L-alanín, glycín, kofeín, extrakt z čierneho korenia a zo ženšenu, vitamín C, B1, B6, B3 a B5 a minerály ako je vápnik a sodík. Jeho príprava je veľmi jednoduchá, stačí ho zmiešať s vodou.

Kľúčové vlastnosti anabolizéru Nutrend N1

Anabolizér určený pre športovcov

Užíva sa pred tréningom

S príchuťou citróna

Veľmi ľahko sa pripravuje

Obsahuje L-arginín, beta-alanín, kreatín, L-tyrozín, L-alanín, glycín, kofeín, extrakt z čierneho korenia a zo ženšenu, vitamín C, B1, B6, B3 aj B5, vápnik a sodík

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry, alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Výživové údaje

Energetická hodnota: – kJ/– kcal

Tuky: – g

– z toho nasýtené mastné kyseliny: – g

Sacharidy: – g

– z toho cukry: – g

Bielkoviny: – g

Soľ: – g

Príprava a dávkovanie

Rozmiešajte 8,5 g v 150 ml vody pri telesnej hmotnosti do 75 kg, nad 75 kg rozmiešajte 17 g v 300 ml vody. Užívajte 30 minút pred tréningom.

Zloženie

L-arginín-alfa-ketoglutarát, beta-alanín, kreatín monohydrát, inulín, fosforečnan vápenatý, citran sodný, kreatín citrát, regulátor kyslosti kyselina citrónová, kyselina L-askorbová, L-tyrozín, L-alanín, glycín, aróma, chlorid sodný, kofeín, extrakt ženšenu (5 % ginsenoidov), nikotínamid, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, extrakt z čierneho korenia (95% piperínu) - Bioperine®, farbivo beta-karotén. Môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru, Low sugar, Vegan

Druh anabolizéra

Anabolizér Nakopávač, NO doplnok

Doba užitia

Doba užitia Pred tréningom

Príchuť

Príchuť Citrón

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Hmotnosť 170 g
Kód:  SPTnut11458
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594073172204
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03