Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrend Carnitine 60000 + Synephrine, 500 ml, žltá malina

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrend Carnitine 60000 + Synephrine, 500 ml, žltá malina

Nutrend Carnitine 60 000 je tekutý spaľovač tukov, jeden z najkoncentrovanejších karnitinových produktov na trhu. Karnitín je vyhľadávaný a hodí sa najmä na redukčné diéty, ale aj na podporu pri únave a psychickom vyčerpaní. Je určený pre aktívnych jedincov a intenzívne trénujúcich športovcov. V tomto doplnku stravy je obsiahnuté dostatočné množstvo aminokyselín, aby sa karnitín dokázal účinne syntetizovať do tela. Ide o aminokyseliny L-lyzínu, L-metionínu a L-glycínu. Tieto látky ešte podporuje vitamín C, vitamín B6 a tiež železo. Pridané vitamíny B5 a B6 pomáhajú k normálnemu energetickému metabolizmu a zníženiu únavy. Navyše sa v produkte nachádza extrakt z rastliny Citrus aurantium s 10 % obsahom synefrínu, ktorý pomáha k redukcii tukového tkaniva a podporuje metabolizmus tukov. Objem balenia: 500 ml. Príchuť: žltá malina.

Kľúčové vlastnosti Nutrend Cartnitine 60 000

  • Spaľovač tukov Nutrend Carnitine 60 000 obsahuje dostatok látok pre správne syntetizovanie karnitínu
  • Hodí sa pri redukčnom režime aj športovej aktivite
  • Má efektívnu využiteľnosť organizmom
  • Pridaný extrakt z rastliny Citrus aurantium pomáha k redukcii tukového tkaniva

Nutričné ??hodnoty na 15 ml

Energetická hodnota: 19 kJ/4 kcal
Tuky: 0 g
Sacharidy: 0 g
Vláknina: 0 g
Bielkoviny: 1 g
Soľ: 0 g
L-karnitín: 1 800 mg
Extrakt Citrus aurantium: 30 mg
Z toho Synefrín: 3 mg
Kyselina pantoténová: 3,8 mg = 63 % *
Vitamín B6: 1,2 mg = 86 % *
* Referenčná hodnota príjmu

Dávkovanie:
Dávku 15 ml vypite ráno nalačno alebo 30 minút pred fyzickým výkonom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie:
Určené na priamu konzumáciu alebo zriedenie do vody alebo športového nápoja. Po otvorení výrobok skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 2 mesiacov. Neužívajte večer pred spaním.

Upozornenie:
Doplnok stravy, so sladidlami, vhodný najmä pre športovcov. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Zloženie:
voda, L-karnitín, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, extrakt Citrus aurantium (10 % synefrínu, maltodextrín), konzervant sorban draselný, aróma, konzervant benzoan sodný, sladidlo acesulfam K, D-pantotenát vápenatý (vitamín B5), sladidlo sukralóza, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).

Parametre a špecifikácia

Príchuť

Príchuť Malina

Alergény

Forma

Forma Nápoj

Balenie

Objem 500 ml

Druh spaľovača

Druh spaľovača Karnitín
Kód:  SPTnut0128
Produktové číslo:  8594073173706
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16