Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrend After Training Protein, 2520g, čokoláda + 540g vanilka ZDARMA

Príslušenstvo k tovaru

Nutrend After Training Protein, 2520g, čokoláda + 540g vanilka ZDARMA

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Sada Nutrend After Training Protein

Čokoláda, 2520 g + vanilka, 540 g

Nutrend After Training Protein predstavuje proteín určený pre rekreačné aj vrcholových športovcov, ktorí ho môžu užívať ihneď po tréningu. Vo svojich 100 g obsahuje 41 g bielkovín, ktoré sú tvorené srvátkovým proteínovým koncentrátom, izolátom a hydrolyzátom. Súčasťou proteínu je však tiež zmes sacharidov Palatinose, L-alanín, L-glutamín, horčík, zinok a vitamíny B5, B6 a B12. Nutrend After Training Proteín je bez lepku a v balení nájdete dve príchute, a to čokoládovou a vanilkovou.

Kľúčové vlastnosti proteínu Nutrend After Training Protein

  • srvátkový proteín
  • Určený pre športovcov
  • Konzumuje sa po tréningu
  • Tvorený srvátkovým proteínovým koncentrátom, izolátom a hydrolyzátom
  • V balení čokoládová a vanilková príchuť

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie - príchuť čokoláda

20% srvátkový proteínový koncentrát (obsahuje slnečnicový lecitín), 19% srvátkový proteínový izolát (obsahuje slnečnicový lecitín), maltodextrín, dextróza, 8% srvátkový proteínový hydrolyzát - HydrovonTM (obsahuje sójový lecitín), kakao, 5% isomaltulóza - PalatinoseTM (je zdrojom fruktózy a glukózy), glukonát draselný, 3% obilný sacharidový komplex (ovos bez lepku, quinoa, amarant, pohánka, proso) - ModCarbTM, L-glutamín, L-alanín, zmes akáciové gumy a bezlepkové pšeničnej vlákniny, bisglycinát horečnatý, L-leucín, emulgátor slnečnicový lecitín, kolostrum (min. 30% imunoglobulínov), L-izoleucín, L-valín, aróma, zahusťovadlo xantánová guma, oxid horečnatý, protispekavé látky oxid kremičitý a fosforečnan vápenatý, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, mono-L- metionín sulfát zinočnatý - L-OptiZinc, tráviaci enzým laktáza - ToleraseTM L, extrakt Ginkgo biloba (24% flavónov), D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, kyanokobalamín.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1380 Kj / 326 Kcal
Tuky: 2,4 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 33 g
– z toho cukry: 18,3 g
Bielkoviny: 41 g

Vláknina: 4,2 g
Soľ: 0,7 g

Zloženie - príchuť vanilka

26% srvátkový proteínový koncentrát (obsahuje slnečnicový lecitín), maltodextrín, 15% srvátkový proteínový izolát (obsahuje slnečnicový lecitín), dextróza, 8% srvátkový proteínový hydrolyzát - HydrovonTM (obsahuje sójový lecitín), 5% isomaltulóza - PalatinoseTM (je zdrojom fruktózy a glukózy), glukonát draselný, 3% obilný sacharidový komplex (ovos bez lepku, quinoa, amarant, pohánka, proso) - ModCarbTM, L-glutamín, L-alanín, zmes akáciové gumy a bezlepkové pšeničnej vlákniny, bisglycinát horečnatý, aróma, L-leucín, emulgátor slnečnicový lecitín, kolostrum (min. 30% imunoglobulínov), L-izoleucín, L-valín, zahusťovadlo xantánová guma, oxid horečnatý, protispekavé látky oxid kremičitý a fosforečnan vápenatý, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy, mono-L- metionín sulfát zinočnatý - L-OptiZinc, tráviaci enzým laktáza - ToleraseTM L, extrakt Ginkgo biloba (24% flavónov), D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, farbivo beta karotén, kyanokobalamín.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1405 Kj / 332 Kcal
Tuky: 2,2 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,2 g
Sacharidy: 35,7 g
– z toho cukry: 18,8 g
Bielkoviny: 41 g

Vláknina: 2,5 g
Soľ: 0,8 g

Príprava a dávkovanie

Rozmiešajte 45 gv 200 ml vody a konzumujte ihneď po tréningu. Ďalšiu dávku možno použiť kedykoľvek počas dňa, ale s minimálne 60minutovým odstupom od stravy. Maximálna denná dávka je 90 g.

Kód:  SPTnut0035ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11