Obnoviť stránku

Nitro Venture TLS Orange Black veľ. 30 cm

Nitro Venture TLS Orange Black veľ. 30 cm

Nitro Venture TLS - presná, pevná, ľahká a pohodlná snowboardová obuv, ktorá sa uplatní pri divokých skokových aj railových trikoch, ale aj na akejkoľvek zjazdovke alebo pri freeride. Doprajte si pohodlie počas celého dňa a nenechajte sa ničím obmedzovať. Kúpte si profesionálne príslušenstvo a pozdvihnite svoju jazdu na novú úroveň pomocou najmodernejších technológií - tvarovateľnej vložky Cloud 5 alebo systému Flex link, ktorý umožňuje ohýbanie nohy v členku.

Kľúčové vlastnosti

  • Hrdý príslušník produktovej rodiny Nitro Venture
  • Nová tvarovateľná vložka Cloud 5
  • Univerzálne presné, pevné, ľahké a pohodlné
  • Flex link systém na ohýbanie v členku
  • Stupeň tvrdosti topánky 7 (na stupnici 1 - 10)

Špičkové technológie, špičkové pohodlie

Aj pri celodennom vyvádzaní na snehu vám tvar topánky a ľahké materiály poskytnú potrebné pohodlie. Odolná gumová podrážka v kombinácii so systémom Flex link na jednoduché ohýbanie v členku bude vašu nohu rozmaznávať. Špeciálna vnútorná topánočka CLOUD 5 je tvarovateľná za tepla.

Žiadne veľké zdržiavanie nebude znamenať ani šnurovanie, pretože topánky sú vybavené obľúbeným systémom TLS. Povolenie šnurovania je takisto jednoduché - bail out systém uvoľní nohu v priebehu niekoľkých sekúnd.

Veľkosť:
30 cm (dĺžka chodidla)

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Mondopoint 300 mm
Kód:  SPT2421
Produktové číslo:  7630024975379

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08