Obnoviť stránku

Nitro Prime veľ. 159 WIDE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nitro Prime veľ. 159 WIDE

Predstavujeme vám novú generáciu pánskych snowboardov od spoločnosti Nitro. Nie je ňou nikto iný ako veľmi obľúbená séria Prime, avšak vylepšená o množstvo nových technológií. Vďaka tejto doske sa dočkáte úžasného pôžitku z jazdy a budete si želať, aby zima nikdy neskončila. Na tejto doske si perfektne zajazdia ako profesionáli, tak aj úplní začiatočníci.

Kľúčové vlastnosti

  • Wide vyhotovenie
  • Vykrojenie radial
  • Jadro Powercore
  • Lamináty Bi-lite
  • Skĺznica Premium extruded FH
  • Directional
  • All terrain flex

Plný moderných technológií

Jadro Powercore využíva topoľové drevo od špičky po pätu. Tento osvedčený materiál poskytuje dostatok sily a nízkej hmotnosti. Vďaka tomu získava táto doska perfektný mix pružnosti a odozvy. Premium Extruded FH Base je navrhnutá tak, aby poskytla vysokú odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom materiáli skĺznice. Táto FH skĺznica potrápi raily a mestské prekážky tak, ako žiadna iná. Bi-Lite Laminates je materiál, ktorému veria všetci jazdci. Lamináty sú navrhnuté pre silnú a pružnú dosku.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding bol pre nich vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Parametre a špecifikácia:

Vyhotovenie:
Wide

Dĺžka:
159 cm

Určenie:
Pánske

Kód:  SPT2451
Produktové číslo:  7630024989888

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16